Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Odejście z frakcji PSP

veno_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : veno_

SID : 34570

z jakiej frakcji chcesz odejść : PSP

Ranga posiadane we frakcji: Sekcyjny

powód : Patologia. 
Apeluję również do lidera frakcji - @Mandarynka o usunięcie wszystkich moich materiałów szkoleniowych ( mam do tego prawo ), ponieważ są one moją własnością, oraz nie zezwalam na użycie ich do szkolenia nowych członków frakcji, jak i również do doszkalania obecnych.

• Like 2
  • Haha 3

2 minuty temu, dajspokuj napisał:

jesli nie miales napisanego na koncoweczce copyrighta to sobie twoje materialy moga poleciec na drugi koniec swiata, a i tak sa pewnie pierwszym lepszym g**nem

Wątpię że są pierwszym lepszym gównem - znam vena, oraz wiem, że jego wiedza przewyższa obecne osoby we frakcji.

• Like 2
  • Haha 2

1 godzinę temu, veno_ napisał:

Nick : veno_

SID : 34570

z jakiej frakcji chcesz odejść : PSP

Ranga posiadane we frakcji: Sekcyjny

powód : Patologia. 
Apeluję również do lidera frakcji - @Mandarynka o usunięcie wszystkich moich materiałów szkoleniowych ( mam do tego prawo ), ponieważ są one moją własnością, oraz nie zezwalam na użycie ich do szkolenia nowych członków frakcji, jak i również do doszkalania obecnych.

Ale mordeczko nawet jeśli materiały są twoje i nie pozwalasz na użycie ich to w tym momencie robisz 2 iq bo to jest RP nie da się zrobić innych materiałów do RP bo 4real straż przyjeżdżająca na wezwanie w przypadku wypadku gdzie kierowca jest w pojeździe robi to samo musi go wyciągnąć zabezpieczyć itd. więc w tym momencie się spłakałeś trochę o te materiały bo mają one przypominać prawdziwe życie w jakimś stopniu lul sorry za wypowiedź ale musiałem się pośmiać 

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.