vespa velutina Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 (Nie wiedziałem jaki wzór dodać do tego więc tak o mam nadzieje że dobrze to wypełniam) Nick : Hornet Powód : Brak odczekania 3 dni przed zmianą frakcji Typ kary ( zawieszenia etc.) : BL GKF Coś od siebie : Siema generalnie mam bl więc apeluje dopiero teraz bo wcześniej jakoś nie chciało mi się ale to nie istotne dostałem bl z powodu pisania rekrutacji do SAMC po tym jak wyrzucili mnie z SAPD myślałem że kiedy w ogłoszeniu pisało że po ODEJŚCIU z frakcji jest kara czasowa na PISANIE podania to po wyrzuceniu tego bana nie ma i mogę swobodnie iść do innej frakcji także mój głupi błąd moja bardzo wielka wina nikt nie jest idealny tylko bóg i xbartek mógł mnie sądzić poproszę o apelacje już nie będę tak robił będę się stosował. 6 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi