bebsztyk63 Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Nick:bebsztyk6363 Sid:42388 Data odejścia: 30.07.2020 Ranga na jakiej byłeś: Pracownik Dowód bycia: (mogę wysłać na dsc !!!! bo pokazuje że plik za duży sry ale mam 2ekrany i dlatego 😞 ) Dlaczego chcesz wrócić?: Zatęskniłem za tymi cudownymi lawetami i Beki na ts chcę wrócić bo kocham tą Frakcje, Co ja mam tu owijać bawełnę Wracam bo za tęskniłem za wami jak i Lawetami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebsztyk63 Opublikowano 22 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 @Heavy Ale w tym żecz że nie mogę i dalej nie działa mi dział SARA jedynie co mi działa to TSA i Główny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Jak ci nie działa to tutaj napisze. @bebsztyk63 powrót tylko przez rekrutacje. @Smallspy. możesz zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi