Lumpoo Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 (edytowane) Frakcja do której należysz : SAPD Nick : Lumpoo Powód :Drugi minus ( złamanie regulaminu frakcji) - nadużywanie wyposażenia funkcjonariusza bez powodu Typ kary ( zawieszenia etc.) : Wydalenie z SAPD Coś od siebie : No cała sytuacja wyglądała tak że się trochę napiłem, dostałem binda na kajdanki (wpisuje tylko ID) od kolegi z policji. Chcąc go przetestować ( przy okazji sprawdzić ile osób na raz jestem w stanie skuć ) zaczęłem to robić na G1 na którym byłem z przełożonymi. Wiem że to nie pierwszy mój wybryk ale obiecuję że więcej się to nie powtórzy. Nie będę pisał tu głupot i kłamstw bo to nie ma sensu. Jedyne co chciałbym dodać od siebie niezależnie od wyniku rozpatrzenia tego odwołania to przeprosiny dla całego SAPD, a najbardziej przepraszam zarząd. NAGRANIE: https://www.youtube.com/watch?v=HhVzpTRx46c&feature=youtu.be Edytowane 27 Września 2020 przez Lumpoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 @NinjSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Dostałeś ostatnią szanse z jednym - na koncie,nie wykorzystałeś jej.Jak dla mnie nie masz szans na powrót.@NinjSS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Dostałeś po 1 locie szansę, a ty zaczęłeś odwalać. Proste, że nie damy ci 3 szansy. @Smallspy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 a i nie testowałeś kajdanek jak opisałeś tylko zakuwałeś funkcjonariuszy i biegałeś z nimi tutaj masz dowód jak z nim skoczyłeś/spadłeś z G1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumpoo Opublikowano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Biegłem za jednym żeby go zakuć ale macie rację że nie wykorzystałem swojej szansy. To że z nim skoczyłem to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi