K4.. Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Po około dwóch latach odchodzę z multi rpg naura Podziękowania: @aBlue - mega mordka fajnie sie skakało wyzywało @Mandarynka - fajnie było w samc ale psp to nie to samo co kiedyś @Mentorek123 - fajnie było mój ty szkoleniowcu @SENIX098 - moja morda jeszcze kiedyś poodwalamy @Pomarańcza. - fajnie kacperku było 🙂 reszta mało mnie obchodzi naura 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Naura kacperku widzimy się jeszcze kotakt dsc jest. Wróć szybko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Ojoj dobry ruch haha naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekas Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 (edytowane) Wracaj kiedyś narka k5 CELE : | Administracja : | Support - Nie Moderator - Nie Administrator - Nie ROOT - Nie Zarząd - Nie ------------------------------------------------- | Frakcje : | San Andreas Police Department - Nie San Andreas Road Assistance - Nie Państwowa Straż Pożarna - NieSan Andreas Medical Center - Nie ------------------------------------------------- W banku 1kkk - Nie W banku 5kkk - Nie W banku 10kkk - Nie W banku 20kkk - Nie Najwięcej hajsu w banku - Nic Edytowane 27 Września 2020 przez Joker2222 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmeczek fajny ziomeczek Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Nara mordo kontakt nadal z tobą jest także z fartem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aBlue Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Żegnaj kociaku ty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi