japczan Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 (edytowane) jak już pewnie większość osób wie, mam PERMA na discordzie, mta, ts3, forum a jako iż nie dostałbym unbana musiałem podziałać po swojemu jestem tu tylko po to żeby się pożegnać @Kosin super jestes nie zmieniaj sie @1337msk takśufkarz również @Wercia mananiara tez @Sad tobie dzięki za ciagle trucie d*py @Mietek_89 super jestes @JASNY kiedy gramy w pubg oridzinal? @PajaPel @Smallspy. @knapix dzięki za sg :¥ @Pociong @Samohut razem przyszli razem odeszli @Inder00 dzięki za perma @xBartek. jebac legie @KrzysztoW oddaj agere @Heavy siema laweciarz kiedy strefa @Perzu można do golfa? @Adamiec ŁI KURWA CI Z GUMOWCA PRZYPIERDOLE @CattereNN dzięki za securicara ❤️ @grubybeniu666 dzięki za caymanke ❤️ @NeuRoSeK dzięki za agerke ❤️ @Smifu_ kid soras jak kogoś nie wpisałem upominać się niżej D_D serdecznie pozdrawia z malediw sothapple Edytowane 6 Grudnia 2020 przez japczan 5 2 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Biblethump 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid3k Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Siemka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 A ja? Z fartem powodzenia 💪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 japko a kiedy mnie manana przewieziesz? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 bibelklumpo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japczan Opublikowano 28 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 2 godziny temu, Wercia napisał: japko a kiedy mnie manana przewieziesz? jak kópie koham was jeszcze kjedys wruce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japczan Opublikowano 28 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Teraz, Kosin napisał: nie pier**l chodz ts es majtalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 5 minut temu, japczan napisał: jak kópie koham was jeszcze kjedys wruce pamientaj tesz cie koham japko best frends forewer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japczan Opublikowano 28 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 6 minut temu, Wercia napisał: pamientaj tesz cie koham japko best frends forewer hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13motorufka Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 naura japko, byle do przodu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Japko kochamy cię dalej ;( ❤ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Acha, taki jesteź że mi pinga nie daueź? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japczan Opublikowano 28 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 13 minut temu, Blender. napisał: Acha, taki jesteź że mi pinga nie daueź? @blenter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubiebardzo Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 du nn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myven_ Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi*ub Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 13 godzin temu, BumbleBee* napisał: japczan pedale mnie nie oznaczuyles bana masz ityle kurwo jasielska morda skrzacie ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japczan Opublikowano 10 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 W dniu 8.10.2020 o 10:46, BumbleBee* napisał: japczan pedale mnie nie oznaczuyles bana masz ityle kurwo jasielska jebac jaslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japczan Opublikowano 27 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 W dniu 15.10.2020 o 09:31, Mirageyoo napisał: Kim ty kurwa jesteś bo cie na serwie nigdy nie widziałem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 +1 mirage 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 +2 tredix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiruk Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 11 godzin temu, Smifu_ napisał: sam jestes kid kid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 3 minuty temu, Kosin napisał: japczan to random Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Wracaj na lawete kosin a nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 a ja cieciu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi