FilipQ Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 (edytowane) Nick : FilipQ SID : 32811 z jakiej frakcji chcesz odejść : San News Ranga posiadane we frakcji: Zastępca Dyrektora ( VLider ) powód : Chciałbym skupić się na nauce bo troche mam teraz tej nauki mam też do ogarnięcia kilka spraw. @TurboWojtek dzięki za szanse w głównym zarządzie. @KQBA powodzenia w San News jak i w administracji @Mentorek powodzenia w zarządzie San News @Straw_pl powodzenia w zarządzie San News I wszystkim życzę powodzenia w biznesie. San News będzie w ❤️ Edytowane 1 Października 2020 przez FilipQ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Naura byczq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Błagam zostań co ja bez ciebie zrobię ? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmeczek fajny ziomeczek Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 naura byczku będzie nam Ciebie brakować 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi