AzimeG Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Dziękuje: @Mietek756 - Za pomoc gdy dostałem się do Support. Za miła pomoc przy wyciąganiu z wody :)) itp .. dzięki ! @xBartek. - Za napisanie do Indera na steamie, i nie tylko dziena ! @Randy - No co mam napisać no Dzięki za szanse we fabryce :). @Perzu - Za wyrozumiałość, chociaż w sprawie moich wakacji podczas gdy byłem na wakacjach ! @paulinka/ - XD @SebcioDostawczak - Mordko myśle ze się kiedyś spotkamy i dam ci tego kicka 😂😂😂 !! @Beret - Za kurde takie odpały że szkoda gadać ! I za pożyczenie camaro ! @krzywy oraz @turbii najwięksi wariaci na serwie ! Wam się udało przejść dawajcie na Roota powodzenia !! @Izaa93 oraz @draco za wyzywanie mnie na ts ! mysle ze to już będzie wszystko pragnę tez podziękować serdecznie inderowi oraz idk których nie oznacze bo nie chce ale to dzięki nim odchodzę !! Jeżeli o kimś zapomiałem to przepraszam ale jest tu duża ilość osób ale nie mam głowy do tych spraw jeżeli kogoś ciekawi gdzie odchodzę ( lecz już pewnie wszyscy wiedza ) to nie powiem bo nie chce reklamować jak to oskarżyli byłego Administratora który odszedł podawając jedynie swojego discorda ! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuju Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 eltondżon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 siemaa pamiętam twoje ostatnio słowa ,,tera gram tylko bo jestem w fabryce" (jak dostałeś degrada na gracza) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frajczek Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Pewnie na tota*** idziesz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AzimeG Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 @Randy teraz dostałem degrada na bana :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AzimeG Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 @Frajczek znamy się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 No żegnaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beret Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Hehe Siema byku trzymaj się tam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Bye, ale cię nie znam, najlepszego na nowej drodze życia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Trzymaj się mordo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Trzym się brachu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikneQQ Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 3maj się I wroć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Żegnaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulinka/ Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 (edytowane) Cytat XD ty też nikt nie będzie podglądał wiadomości w organizacji i pm trzymaj się ❤️ Edytowane 22 Lipca 2019 przez paulinka/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AzimeG Opublikowano 22 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 @xBartek. mam bana niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek756 Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Siemano 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdThree Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Siema, super chłopak z Ciebie, chociaż Cie nie znam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0MATY Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 o mnie zapomniał, super 😞 Siema mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaddyP Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Spoko morda była, pamiętam jak o 3 rano bawiliśmy się perkiem 😄 I nie doczekałem się tych fixow za maszynistę 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi