Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Odejście z SAMC

orzechovsky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cały czas sam? Jest Marko, zbyszko i reszta osób która jeździ, siedze z @markoPL Codziennie do 1-szej/2-giej i odgrywamy RP, a ty mowisz ze jezdzisz sam? Prosze Cie, zebys pojechal, a ty mowisz ze 0 przyjemnosci? Prosiles mnie o dyrektora spr, nie dalem Ci go, byles wielce smutny, miales dostac dyrektora sor, i sie splakales i odszedles? Spoko, jesli dla Ciebie atmosfera jest chujowa, odchodz, powodzenia w szukaniu nowej frakcji. 🙂

nie splakalem sie o j**anego dyrektora ale ok XD

4 minuty temu, XenonPL #LOFFME napisał:

Cały czas sam? Jest Marko, zbyszko i reszta osób która jeździ, siedze z @markoPL Codziennie do 1-szej/2-giej i odgrywamy RP, a ty mowisz ze jezdzisz sam? Prosze Cie, zebys pojechal, a ty mowisz ze 0 przyjemnosci? Prosiles mnie o dyrektora spr, nie dalem Ci go, byles wielce smutny, miales dostac dyrektora sor, i sie splakales i odszedles? Spoko, jesli dla Ciebie atmosfera jest chujowa, odchodz, powodzenia w szukaniu nowej frakcji. 🙂

i dlatego też napisalem że "prawie" cały czas

10 minut temu, XenonPL #LOFFME napisał:

bl?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.