orzechovsky Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 (edytowane) Nick : orzechovsky SID : 28892 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAMC Ranga posiadane we frakcji: Technik Ratownik powód : chujowa atmosfera we frakcji, 0 przyjemnosci z gry, prawie caly czas sam zapierdalalem na rp Edytowane 23 Października 2020 przez orzechovsky 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Cały czas sam? Jest Marko, zbyszko i reszta osób która jeździ, siedze z @markoPL Codziennie do 1-szej/2-giej i odgrywamy RP, a ty mowisz ze jezdzisz sam? Prosze Cie, zebys pojechal, a ty mowisz ze 0 przyjemnosci? Prosiles mnie o dyrektora spr, nie dalem Ci go, byles wielce smutny, miales dostac dyrektora sor, i sie splakales i odszedles? Spoko, jesli dla Ciebie atmosfera jest chujowa, odchodz, powodzenia w szukaniu nowej frakcji. 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzechovsky Opublikowano 23 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 nie splakalem sie o j**anego dyrektora ale ok XD 4 minuty temu, XenonPL #LOFFME napisał: Cały czas sam? Jest Marko, zbyszko i reszta osób która jeździ, siedze z @markoPL Codziennie do 1-szej/2-giej i odgrywamy RP, a ty mowisz ze jezdzisz sam? Prosze Cie, zebys pojechal, a ty mowisz ze 0 przyjemnosci? Prosiles mnie o dyrektora spr, nie dalem Ci go, byles wielce smutny, miales dostac dyrektora sor, i sie splakales i odszedles? Spoko, jesli dla Ciebie atmosfera jest chujowa, odchodz, powodzenia w szukaniu nowej frakcji. 🙂 i dlatego też napisalem że "prawie" cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 10 minut temu, XenonPL #LOFFME napisał: Cały czas sam? Jest Marko, zbyszko i reszta osób która jeździ, siedze z @markoPL Codziennie do 1-szej/2-giej i odgrywamy RP, a ty mowisz ze jezdzisz sam? Prosze Cie, zebys pojechal, a ty mowisz ze 0 przyjemnosci? Prosiles mnie o dyrektora spr, nie dalem Ci go, byles wielce smutny, miales dostac dyrektora sor, i sie splakales i odszedles? Spoko, jesli dla Ciebie atmosfera jest chujowa, odchodz, powodzenia w szukaniu nowej frakcji. 🙂 bl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Próbuj dalej mnie ud***ć, powodzenia życzę, nie uda Ci sie to, a ty sam dostaniesz bana, za nagrywanie teamspeak'a 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzechovsky Opublikowano 23 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 od kiedy ja próbuję cię ud***ć? Bo sam nie wiem 😐 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Po tym co robisz, wnioskuję że tak jestem. Cytując wg. Ciebie jestem "ch*jowym liderem" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzechovsky Opublikowano 23 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Wnioskować to ty sobie możesz... To że dla mnie jesteś ch*jowym liderem, nie znaczy że chce cie ud***ć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 XD, dobra, czekamy na @Smallspy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi