grandpa_spectra Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Frakcja do której należysz : SAPD Nick : Romek. Powód : Odwalanie Typ kary ( zawieszenia etc.) : Blacklista Coś od siebie : Przepraszam że odwalałem jako cadet sapd i jeździłem szalenie ale niestety coś mnie poniosło bo dowiedziałem się nie miłej rzeczy na mój temat która krąży wokół całego sapdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Ale po co brałeś pracownika TSA na kajdanki? Blacklista jak dla mnie powinna zostać.@TOMEO @MeFiuFiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Karę zostaje spróbuj za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Nie ma szans, mogłeś nie odwalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 25 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Godzinę temu, NinjSS napisał: Ale po co brałeś pracownika TSA na kajdanki? Blacklista jak dla mnie powinna zostać.@TOMEO @MeFiuFiu Miałem binda ustawionego na /kajdanki i przypadkiem kliknąłem a on jechał obok mnie akurat ale chciałem przeprosić was za takie zachowanie i obiecac poprawę jako cadet oczywiście jak już nie jest za późno z egzaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 kajdanki id się wpisuje 🙂 nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 25 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 4 minuty temu, NinjSS napisał: kajdanki id się wpisuje 🙂 nice był bug na /kajdanki żeby spiąc najbliższego gracza w pobliżu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 25 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 5 minut temu, NinjSS napisał: kajdanki id się wpisuje 🙂 nice podaj discorda żeby sie z tb skontaktować Ogólnie no to chciałem przeprosić cały sapd za to że się tak zachowałem skułem tsa bez powodu i odwalałem rzeczy na służbie ale po prostu dużo osób w sapd na mój temat nie miłe rozmowy prowadziły i sie wkurzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 (edytowane) Odwalales=brak szacunku z mojej strony=bl frakcji. Edytowane 25 Października 2020 przez NinjSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 W dodatku coś kręcisz, bug na kajdanki, takiego czegoś nie słyszałem jeszcze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 tego jeszcze nie grali 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi