Uno. Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Nick : Uno. SID : 50190 z jakiej frakcji chcesz odejść :SARA Ranga posiadane we frakcji: Inspektor powód : Sebastos odszedł i straciłem chęć jeżdżenia lawetką. Obecny vlider dostał awans i za bardzo odbiło mu od rangi i się rządzi jak pis w polsce. Mam chęć spróbowania sił w innych frakcjach. Dziękuję wszystkim którzy byli przy mnie i razem miło spędzała czas 7 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja3kubeq Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 XDDDDDDDDDDDDDDDD nała unicun drugi raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uno. Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Tak wyszło @ja3kubeq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmBurY Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 krzyżyk na drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiLAstra Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Spoczywaj, pamiętaj zawsze Discord 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Płaczesz o to, że vlider zwrócił ci uwagę na spotkaniu. Nie robiłeś normy, odwalałeś i jeszcze płaczesz. Pozdrawiam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryrs_ Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 3 godziny temu, Uno. napisał: Nick : Uno. SID : 50190 z jakiej frakcji chcesz odejść :SARA Ranga posiadane we frakcji: Inspektor powód : Sebastos odszedł i straciłem chęć jeżdżenia lawetką. Obecny vlider dostał awans i za bardzo odbiło mu od rangi i się rządzi jak pis w polsce. Mam chęć spróbowania sił w innych frakcjach. Dziękuję wszystkim którzy byli przy mnie i razem miło spędzała czas Widzowie płaczka znalazłem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi