Monsterr. Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Nick : Monsterr SID : 22715 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAPD Ranga posiadane we frakcji: Detective II powód : Nadszedł czas na mnie, to co chciałem osiągnąć we frakcji: osiągnąłem. Chciałem podziękować wszystkim za super spędzone 4 miesiące mojego pobytu, nie będę oznaczał osób ponieważ, każdy wie o kogo chodzi, w szczególności chciałem podziękować @NinjSS za spoko kontakt gdy miałem jakiś problem, utrzymaj tą frakcje jak nadłużej się da ponieważ, masz duże predyspozycje do zarządzania ludźmi, zrobiłeś wiele dla frakcji z dnia na dzień ją ulepszałeś ale niewielu docieniło to, ja może się tym nie chwalilem ale doceniałem to co zrobiłeś i starałem się też dodać swoje dwa słowa w propozycjach które zostały zaakceptowane. Żegnajcie wszyscy moja przygoda się kończy w tym miejscu, kroczcie jak najdalej i nie wk***iajcie lidera bo zrobił wiele dla was. 1 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kennzzi Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Dzięki za czas spędzony na służbie i akcje na dilimore. Mam nadzieje że jeszcze kiedyś wrócisz, powodzenia na supporcie 3maj się monster ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 👉💜👈 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Elo go 50 cm w łapie 😛 Wiele jeszcze do ideału we frakcji, ale jebać hejterów. Ciekawostka @Wercia policzyła, że na HQ mamy 39 kwiatków. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Bywaj 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Teraz, NinjSS napisał: Elo go 50 cm w łapie 😛 Wiele jeszcze do ideału we frakcji, ale jebać hejterów. Ciekawostka @Wercia policzyła, że na HQ mamy 39 kwiatków. Dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 wróć kiedyś szefie, czekam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 :ccc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Monster...:( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wigary Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Dzięki monster za wspólnie spędzony czas na służbie. Trzymaj się kc ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 mimo że nie jestem we frakcji bo odwalałem to wiem że jesteś spoko ziomek trzymaj sie byku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kujukwangu1 Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wymyk Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 3maj się ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Pamiętaj żeby mi wysłać 200 na klatę hehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monsterr. Opublikowano 7 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 20 minut temu, Tredox napisał: Pamiętaj żeby mi wysłać 200 na klatę hehe Wyśle wyśle nie zapomialem. Z sapd odchodze nie z serwera😃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi