Bartix34 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Frakcja do której należysz :Należyłem do SAMC Nick :Bartix345 Powód : Wyzwiska w stronę zarząd + oszustwo zarządu + notoryczne przeszkadzanie i wyzywanie innych z frakcji i 2 X Ban za afk na duty Typ kary ( zawieszenia etc.) :Lote z SAMC .Black Lista Coś od siebie :Przepraszam całą frakcje SAMC obiecuje poprawe tylko pozwólcie mi wrócic do frakcji obiecuje poprawe nawet możecie mi dać kare ale byle nie lote z SAMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartix34 Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 wiem ale i tak sie odwyłuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartix34 Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Ale ja się apeluje bo tak nie może byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Brak możliwości to brak możliwości czego nie rozumiesz XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartix34 Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 nie brak możliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 4 minuty temu, Bartix_345 napisał: nie brak możliwosci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi