FreeshBoyTRS Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Twój nick:FreeshBoyTRS Nick pracownika, na którego jest skarga:zasdaniel123 Powód skargi: otóż niejaki zasdaniel123 wraz z scandafem15 (obaj z sary) pomagali sobie statek na bazę zwozić a gdy kulturalnie ich upomnialem ze nie moze do spraw prywatnych wykorzystywać lawety ten powiedział ze mam wy***rdalać i ze ch*j mnie ma obchodzić co oni robią + tlumacząc sie ze reportów admini nie przyjmowali Data i godzina zdarzenia: 12.11.2020 19:23 Dowody: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#WILKU Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 @ZasDaniel122 oraz @scandaf15@scandaf15 wypowiedzcie się coś na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandaf15 Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Najlepiej by było na ts ale mogę tutaj, więc łodka mi się zablokowała i nie mogłem się wydostać i nikt z administracji nie przyjmował reporta więc poprosiłem daniela żeby mi pomógł i odwiózł mi łodke na przecho i ten właśnie pan nas wyzywał i mówił że tak nie można po 6 reporcie dopiero ktos przyjął ale już było odstawione na przecho , więc ja nie wiem w czym problem ? @#WILKU Daniel też ma ss jak on nas taranuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandaf15 Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 bo ją Daniel polożyl gdzie kolwiek bo tamci nas taranowali i wyzywali to połozył ją i na admina czekaliśmy ale znowu nikogo nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeshBoyTRS Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Nie jechał na przecho tylko na baze. Jak sie spytaliśmy co robią to odpowiedzieli że zwożą auta na baze i ch*j nam do tego. Dopowiedzieli że jak admini nie przyjmują reportów to mają takie prawo aby zwozić. Mam świadka. a po 2 jechał z nią aż z sf do red country 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandaf15 Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 tak z sf ona była na w boune contry bo skręcic nie mogłem i wpadłem na ląd jeżeli nie wiesz to się nie udzielaj my sobie to z @#WILKU wyjaśnimy i my cię w żadym stopniu nie obrażalismy jedynie ty nas z twoim kolegą obrażałeś i nas taranowałeś i Daniel ma ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeshBoyTRS Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Wyjaśnicie? Co mu za kit wciśniesz? Próbujesz sie wymigać mimo że dobrze wiesz że takie coś jest zabronione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandaf15 Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 XDDDDD dobra weź przestań i się nie pogrążaj dalej 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeshBoyTRS Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 I nie wieźliście tego z bone country bo zapierdalaliście autostradą od mostu sf (od tego momentu was zauważyłem i zacząłem za wami jechać) To ty się pogrążasz bo dobrze wiesz jak było i jak w tym momencie ściemniasz 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinEsEs Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Dobra Po 1 to na ss widać jak dokładnie jechałeś z SF na fort carson gdzie do przecho w ogóle nie po drodze Po 2 próbujesz się wymigać, ale gdy cię upominałem mówiłeś żebym wy*uriwał i się od was odczepił bo ''tylko zwozimy autka na baze bo admini rapsów nie przyjmują'' Po 3 Na co ci łódka na przecho skoro mógł cie zwodować i byś odpłynął dalej na przystań Po 4 już to nie ma tak ze sobie z wilkiem wyjasnisz bo nie po to forum jest XD Zaprzeczasz jak i gubisz się we własnych zdaniach bo już się sam pogubiłeś i nie wiesz jak masz sie wymigac XD Jesteś tak toksycznym k*dem, że nawet mi cię nie żal. Poza tym łódkę ci chciał obstawić na samym wzgórzu przy fc? hmmm ciekawe że tam nawet przy domku zrzucił a ty tłumacząc się, że was taranowaliśmy i musiał ją zrzucić. Co za sens by miał zrzucając to nawet jak bysmy was taranowali? no właśnie. Żaden Tyle mam do powiedzenia siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandaf15 Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 to nawet nie był mój domek tylko jakis przypadkowy i chcielismy zostawić gdzieś na boku żeby nikomu nie blokowała i nie będe się z wami już rozmawiam bo nie powinno was to interesować że my jacht przewoziliśmy na przecho jest to dozwolone a ty marcin możesz dostać minusa eses 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeshBoyTRS Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Gdzie tam przecho po drodze jest? XD A po 2 to nie zmienia faktu że wykorzystywał lawetę do celów prywatnych ZAKAZY PRACOWNIKÓW: 1. Zakaz, wykonywania spraw prywatnych, na służbie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinEsEs Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Chłopie, mogę dostać minusa nie ma problemu przyjmę go, ale jak jestes takim toksycznym k*dosem który nie umie powiedzieć normalnie że dobra nie wiedzieliśmy i odstawić to zacząłeś mnie jak kiepa wyzywać żebym się odj*bał XD Sam dostałem upominki od kogoś ale się posłuchałem a nie jak wy zadumani w sobie, że wiecie lepiej. Przez fc z tego co wiem nie bliżej na jakiekolwiek przecho. Jacht na przecho chlopie prosze powiedz mi po co? 2ga sprawa jechałeś razem z nim na lawecie co też nie jest dozwolone jakkolwiek XD zrobiliście sobie ubera z lawety to jakieś refleksje muszą pójść nawet jak by mnie mieli wyrzucić. Przypadkowy domek XDDDD jeszcze tak ładnie pan wycofał, żeby łódka ładnie na bazie stała ojoj 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tome_kk Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Pracownicy zostaną ukarani, Akceptuje. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi