Skocz do zawartości

Skarga zasdaniel123

FreeshBoyTRS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:FreeshBoyTRS

Nick pracownika, na którego jest skarga:zasdaniel123

Powód skargi: otóż niejaki zasdaniel123 wraz z scandafem15 (obaj z sary) pomagali sobie statek na bazę zwozić a gdy kulturalnie ich upomnialem ze nie moze do spraw prywatnych wykorzystywać lawety ten powiedział ze mam wy***rdalać i ze ch*j mnie ma obchodzić co oni robią + tlumacząc sie ze reportów admini nie przyjmowali

Data i godzina zdarzenia: 12.11.2020 19:23

Dowody:

mta-screen_2020-11-12_19-25-41.png

mta-screen_2020-11-12_19-24-22.pngmta-screen_2020-11-12_19-25-52.pngmta-screen_2020-11-12_19-25-54.pngmta-screen_2020-11-12_19-24-19.pngmta-screen_2020-11-12_19-24-21.png

• Haha 1

Najlepiej by było na ts ale mogę tutaj, więc łodka mi się zablokowała i nie mogłem się wydostać i nikt z administracji nie przyjmował reporta  więc poprosiłem daniela żeby mi pomógł i odwiózł mi łodke na przecho i ten właśnie pan  nas wyzywał i mówił że tak nie można po 6 reporcie dopiero ktos przyjął ale już było odstawione na przecho , więc ja nie wiem w czym problem ? @#WILKU

Daniel też ma ss jak on nas taranuje

Dobra
Po 1 to na ss widać jak dokładnie jechałeś z SF na fort carson gdzie do przecho w ogóle nie po drodze

Po 2 próbujesz się wymigać, ale gdy cię upominałem mówiłeś żebym wy*uriwał i się od was odczepił bo ''tylko zwozimy autka na baze bo admini rapsów nie przyjmują''
Po 3 Na co ci łódka na przecho skoro mógł cie zwodować i byś odpłynął dalej na przystań
Po 4 już to nie ma tak ze sobie z wilkiem wyjasnisz bo nie po to forum jest XD
Zaprzeczasz jak i gubisz się we własnych zdaniach bo już się sam pogubiłeś i nie wiesz jak masz sie wymigac XD
Jesteś tak toksycznym k*dem, że nawet mi cię nie żal.
Poza tym łódkę ci  chciał obstawić na samym wzgórzu przy fc? hmmm ciekawe że tam nawet przy domku zrzucił a ty  tłumacząc się, że was taranowaliśmy i musiał ją zrzucić. Co za sens by miał zrzucając to nawet jak bysmy was taranowali? no właśnie. Żaden
Tyle mam do powiedzenia siema

• Like 1

to nawet nie był mój domek tylko jakis przypadkowy i chcielismy zostawić gdzieś na boku żeby nikomu nie blokowała  i nie będe się z wami już rozmawiam bo nie powinno was to interesować że my jacht przewoziliśmy na przecho jest to dozwolone a ty marcin możesz dostać minusa eses

• Haha 1

Chłopie, mogę dostać minusa nie ma problemu przyjmę go, ale jak jestes takim toksycznym k*dosem który nie umie powiedzieć normalnie że dobra nie wiedzieliśmy i odstawić to zacząłeś mnie jak kiepa wyzywać żebym się odj*bał XD

Sam dostałem upominki od kogoś ale się posłuchałem a nie jak wy zadumani w sobie, że wiecie lepiej. Przez fc z tego co wiem nie bliżej na jakiekolwiek przecho.
Jacht na przecho chlopie prosze powiedz mi po co? 
2ga sprawa jechałeś razem z nim na lawecie co też nie jest dozwolone jakkolwiek XD zrobiliście sobie ubera z lawety to jakieś refleksje muszą pójść nawet jak by mnie mieli wyrzucić. 
Przypadkowy domek XDDDD jeszcze tak ładnie pan wycofał, żeby łódka ładnie na bazie stała ojoj 😞

• Tome_kk zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.