krakanax Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 po rowno 5 miesiącach gry na serwerze postanowiłem, że odchodzę z serwera. chciałbym podziękować wielu osobom za gre na serwie i pomoc.@Inder00 dzieki za serwer, tylko dbaj o niego bardziej@Smallspy. dzieki za gierki w amonga i w lige@Ziarniak dzieki za gre w lige, sorry za clasha :v@knapix dzieki za szanse w tsa.@Apellovskyy dzieki za szanse w tsa i za gre w mc@LubieOgorki dzieki za gierke w mc@pokdawe dzieki za gierke w PSP@Mandarynka dzieki za szanse w psp@karas. dzieki za szanse w SAMC@Sebastos dzieki za szanse w SARA@Wr77zeR. dzieki za odwalanko@Vnecix.PDW dzieki za gadanie na tsie i gre w tsa@Mentorek dzieki za luźne gadanie@Wercia dzieki za organizacje@OFF dzieki za organizacje chciałbym również przeprosić osoby które wyzywalem chce przeprosić za odwalanie, bardzo tego żałuje, na prawde. dziękuje i przepraszam. siemka 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vnecix.PDW Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 nigdzie nie idziesz kurwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 naura jhool 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipson Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 (edytowane) powodzenia w hool Edytowane 23 Listopada 2020 przez filipson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 teraz ja zadam to pytanie: Kiedy wrócisz? 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 18 minut temu, Wercia napisał: teraz ja zadam to pytanie: Kiedy wrócisz? 😞 potrzebuje przerwy, mysle ze minimum 2/3 miesiace, szczerze, nigdy nie sądziłem ze to napiszesz, az milo sie zrobilo ale i jednoczesnie smutno, dziekuje ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karas. Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kennzzi Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 pozdrów prokejkta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastos Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 @krakanax będziemy się pewnie widzieć hehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 31 minut temu, Sebastos napisał: @krakanax będziemy się pewnie widzieć hehe Hm, może, ale trzeba jakoś lepszy kontakt mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 7 minut temu, Mirageyoo napisał: e mam takie pytanie kto to ten co pisze pozegnanie serio bo nie wiem a gram tu duzo Taki random który odwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GabbyHammock25 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Bywaj Krakanax Salut 😥 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meow Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 czm zes mnie nie oznaczyl kolego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 czemu mnie nie oznaczyłeś naura ;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wr77zeR. Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Naura nie zapomnę tsa na moście XDD wróć kiedyś ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Kiedy jeszcze raz pułapka w mc na @knapix? Naura @krakanax 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackNygaKazimierz2013 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 odwalacz XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 9 godzin temu, Mentorek napisał: Kiedy jeszcze raz pułapka w mc na @knapix? Naura @krakanax Może niedługo, po nowym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JamniczeKKK Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Naura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi