Skocz do zawartości

[Odrzucam]Skarga na zarząd fabryki

Arguś.exe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należy oskarżony : Fabryka aut (biznes)

Nick osoby oskarżonej : @Izaa93

Powód : Zerowa aktywność biznesu

Dowody : Wystarczy być na serwerze 

Oczekiwania : Zmiana lidera biznesu, ponieważ podejście oraz zaangażowanie jest niedopuszczalne.  Pracownik fabryki na duty to rzadkość, gracze czekają po kilka godzin tak naprawdę bez celu, bo i tak nikt się nie zjawia. Lider wchodzi na służbę max  raz w tygodniu, lecz nie  po to, aby zajmować się biznesem, a stać AFK i nabijać minutki (jest to w stanie potwierdzić nie jeden człowiek administracji). 

• Like 35
  • Dzięki 1
  • Haha 1

Ja robie rekrutacje miesiąc w miesiąc, to że ktoś dołącza do fabryki i nie jest aktywny o danej godzinie to nie moja ani nie wasza wina. Jednakże każdy też ma swoje życie, ostatnimi czasy nawet ja częściej bywam na serwerze jako zwykły gracz i albo jeżdżę  autem albo jestem w fabryce. Godziny szczytu są różne, to że kogoś w fabryce nie ma wtedy kiedy wy jesteście na serwerze , nie oznacza wcale że tych osób później nie ma więc nie widzę sensu w tej skardze.

5 godzin temu, argo_ramiro napisał:

Lider wchodzi na służbę max  raz w tygodniu, lecz nie  po to, aby zajmować się biznesem, a stać AFK i nabijać minutki (jest to w stanie potwierdzić nie jeden człowiek administracji). 

I tutaj się z Tobą nie zgodzę bo gdyby tak było już bym miała bana, nawet jak jestem przez moment AFK na duty fabryki , to ogarniam w takim razie coś w panelu, a jednocześnie na forum w dziale fabryki i na discordzie.  A powoływać się na ,,słowo:" administracji to ja też mogę np z tym że Ty sprzedajesz auta za psc, słowo przeciwko słowu bo nie jest to wiarygodny dowód.

Godzinę temu, Kizzy napisał:

Zerowa aktywność

Taki mądry jesteś to ciekawe czy Ty siedzisz i nerdzisz przy komputerze ,,bo maas  Lidera SAMC" , no w sumie może i tak jeśli jesteś w wieku szkolnym, ja na Fabryce spędzałam łącznie więcej czasu niż Ty na samym serwerze. Swoją drogą ciekawe że nie byliście tacy cwani gdy miałam jeszcze zarząd. Wtedy się baliście a teraz kozaczycie? Zrobiłabym z was naklejki w normalnym życiu

Edytowane przez Izaa93
  • Haha 5

5 godzin temu, BillyKid napisał:

+1 Ledwo na spotkania chce sie jej wejść a co dopiero wbijac minuty 😛 

nie ja robiłam zebranie tylko @MDeath który ma VL i sam się zgłosił do rbienia zebrań , w sumie @BillyKid Ty do tego nic nie masz i mało wiesz bo nawet nie jesteś w Fabryce

Godzinę temu, Kennzzi napisał:

#zmienicprezesa

Pozdrawiam

Edytowane przez Izaa93
  • Haha 1

,,Swoją drogą ciekawe że nie byliście tacy cwani gdy miałam jeszcze zarząd. Wtedy się baliście a teraz kozaczycie?" 

Gdybyś miała jeszcze zarząd, nie napisałem bym tej skargi z prostego powodu, był bym ,,specowany" przez ciebie w zemście tak jak kilka miesięcy temu. 

Powiedziałem prawdę, co o tobie sądzę, a ty postanowiłaś mnie specować i w tamtym okresie dostałem od ciebie prawko z powodem "fajnie jeździsz, skaczesz itd" gdzie brałem udział w pościgu, i dostałem polecenie od jednej z wyższych rang aby wyprzedzić gagatka i zablokować drogę, oraz jechałem pojazdem uprzywilejowanym na sygnałach, co było sprzeczne z powodem zpj. 

Pomijając tą sytuację, siedziałaś ze mną w radiowozie po kilka razy dziennie (sprawdzałem to w komputerze radiowozu, gdzie widać kto się znajduje w pojeździe nawet na inv) aby tylko mi dowalić 😛 

Teraz, nie jeden gracz prosi o ..zawołanie" jednego z pracowników fabryki, gdzie nigdy ich nie ma. Ostatnio grupka pewnych osób zebrała się na fabryce, widząc cię na duty, lecz stałaś nic nie robiąc za ladą, oraz nie reagowałaś na ostrzeżenia ze strony administratorów. Dopiero, gdy dostałaś ostatniego warna, magicznie się obudziłaś i zaczęłaś reagować (sytuacja powtórzyła się kilka razy). 

Również pozdrawiam. 

Godzinę temu, Izaa93 napisał:

Zrobiłabym z was naklejki w normalnym życiu

Co chcesz przez to ująć? Nie jesteśmy w normalnym życiu? To wszystko jest grą? Nie rozumiem co chcesz przez to powiedzieć. 

• Like 2

jjak to był warn 1/3 Ty chyba śmieszny jesteś, jeszcze @Kaksonn może to potwierdzić bo siedział ze mną na teamspeaku..., to było bodajże minionej nocy i tego warna dał mi maciuś, to był jedyny warn jakiego ja dostałam... z czym Ty do mnie wyjeżdżasz....

10 minut temu, argo_ramiro napisał:

,,Swoją drogą ciekawe że nie byliście tacy cwani gdy miałam jeszcze zarząd. Wtedy się baliście a teraz kozaczycie?" 

Gdybyś miała jeszcze zarząd, nie napisałem bym tej skargi z prostego powodu, był bym ,,specowany" przez ciebie w zemście tak jak kilka miesięcy temu. 

Powiedziałem prawdę, co o tobie sądzę, a ty postanowiłaś mnie specować i w tamtym okresie dostałem od ciebie prawko z powodem "fajnie jeździsz, skaczesz itd" gdzie brałem udział w pościgu, i dostałem polecenie od jednej z wyższych rang aby wyprzedzić gagatka i zablokować drogę, oraz jechałem pojazdem uprzywilejowanym na sygnałach, co było sprzeczne z powodem zpj. 

Pomijając tą sytuację, siedziałaś ze mną w radiowozie po kilka razy dziennie (sprawdzałem to w komputerze radiowozu, gdzie widać kto się znajduje w pojeździe nawet na inv) aby tylko mi dowalić 😛 

że teraz się mścisz? xD jezu jakie to komiczne ludzie, gdybym ja AFKowała i nic nie robiła na tej Fabryce, to nawet działy na forum wisiałyby niczym za czasów kiedyy tą fabrykę miał Netto, dupki was dalej bolą że ja tutaj nadal gram? To musicie mieć nieźle na baniach, masz supporta, udowodnij mi sam że afcze a nie ,,sie powołuesz " na innych xD

Edytowane przez Izaa93
  • Haha 2

Kto się niby skarżył, Twoje ,,ziomki"? Bo mi nikt skarg nie składał, zawsze im jak robiłam spotkania to może i nie rozmawiałam ale wypłaty dawałam na czas jak nie ja to MDeath to spotkanie robił.

A może Ty mówisz o Jamniku który jest tak na prawde dzieckiem bo płakał że go wywaliłam, albo o ANI ileś tam? 

Zajmij się lepiej swoją frakcją bo jedyne osoby które mogą stwierdzić że ja źle prowadzę biznes to Ci co są w Zarządzie, pozdrawiam, nie rób tu spamu.

Edytowane przez Izaa93
  • Haha 1

Nie żeby coś ale biznes powinien być prowadzony z taką samą powagą jak frakcja. GKF też powinien bardziej obserwować wszystkie frakcje i biznesy a tego nie robi. Jak był Never z Krzysiem w GKF'ie to nie pozwalali na takie coś że graczy nie ma. Twoim zadaniem @Izaa93 powinno być rekrutowanie osób które będą aktywni a nie tych którzy wejdą raz na czas. Jak w TSA nie było aktywnych graczy to dostałem ostrzeżenie i poprawiłem to więc myślę że ty również to powinnaś zrobić. Pamiętaj że na twoje miejsce zawsze się znajdzie inny osobnik który może zająć się fabryką na swój sposób i może fabryka ożyje. Jak na ten moment Rest in piece dla fabryki bo umiera. 

Godzinę temu, Kaksonn napisał:

Iza wczoraj nie afczyła a uzupełniała dział fabryki na forum wiem bo siedziałem z nią na ts 😝 Wydaję mi się że nie chodzi tutaj o fabrykę lecz o pozbycie się jej z serwerka.

Ja jestem prędzej zdania że tej fabryki już nie ma, fabryka to nie tylko forum ale też dobranie odpowiednich ludzi do tego biznesu, osób które są widoczne na serwerze, które nie wchodzą na godzinkę dziennie przy 400 graczach. Z takim podejściem myślę że zarząd się zmieni prędzej niż wam się wydaje więc wystarczy to ogarnąć i myślę że będzie okej.

• Dzięki 1

@DonGrasso Ty chyba na prawde nie rozumiesz że nawet jak jest 20 osób w fabryce to są one o różnych godzinach na serwerze, nie muszą być wtedy kiedy Ty tupniesz nogą że ma tak być,. Co miesiąc robię rekrutację nowych razem z MDeathem , tylko wiesz rok się z różnych miesięcy, jest okres że jest mniej graczy -w tym też tych co są we frakcjach, bo urlopy, bo to bo tamto, każdy z nas ma życie realne, wy chyba tego nie ogarniecie...

• Haha 1

5 godzin temu, DonGrasso napisał:

Nie żeby coś ale biznes powinien być prowadzony z taką samą powagą jak frakcja. GKF też powinien bardziej obserwować wszystkie frakcje i biznesy a tego nie robi. Jak był Never z Krzysiem w GKF'ie to nie pozwalali na takie coś że graczy nie ma. Twoim zadaniem @Izaa93 powinno być rekrutowanie osób które będą aktywni a nie tych którzy wejdą raz na czas. Jak w TSA nie było aktywnych graczy to dostałem ostrzeżenie i poprawiłem to więc myślę że ty również to powinnaś zrobić. Pamiętaj że na twoje miejsce zawsze się znajdzie inny osobnik który może zająć się fabryką na swój sposób i może fabryka ożyje. Jak na ten moment Rest in piece dla fabryki bo umiera. 

Ja jestem prędzej zdania że tej fabryki już nie ma, fabryka to nie tylko forum ale też dobranie odpowiednich ludzi do tego biznesu, osób które są widoczne na serwerze, które nie wchodzą na godzinkę dziennie przy 400 graczach. Z takim podejściem myślę że zarząd się zmieni prędzej niż wam się wydaje więc wystarczy to ogarnąć i myślę że będzie okej.

Jak cudownie, że wiesz co robi GKF. Jesteś, że obserwujesz prace? Bo wydaje mi się, że nie jesteś w zespole. Zreszta jeżeli Ciebie nie dotyczy ten biznes jak i inne osoby to proszę o nie wypowiadanie się.

Osoby, które miały do czynienia z biznesem bądź są aktualnie maja prawa do wypowiedzi. Inne osoby są tutaj zbędne. Dodatkowo pisanie, co robi GKF nie będąc w ekipie również nie jest na miejscu. Pozdrawiam.

• Like 5

9 godzin temu, Izaa93 napisał:

że teraz się mścisz? xD jezu jakie to komiczne ludzie, gdybym ja AFKowała i nic nie robiła na tej Fabryce, to nawet działy na forum wisiałyby niczym za czasów kiedyy tą fabrykę miał Netto, dupki was dalej bolą że ja tutaj nadal gram? To musicie mieć nieźle na baniach, masz supporta, udowodnij mi sam że afcze a nie ,,sie powołuesz " na innych xD

Nie mam zamiaru się mścić. Boli mnie tylko to, że aktywność fabryki jest Z E R O W A, i cierpią na tym gracze. Zwalasz winę na osoby w fabryce nieaktywne, a tak naprawdę gdybyś potrafiła zając się dobrze biznesem, nie było by takiej sytuacji.   Nie mam żadnego bólu d*py że nadal tu grasz, ale po tym co się dzieje z tym biznesem można wywnioskować, że nie nadajesz się do pełnienia roli lidera/prezesa binzesu. Patrząc przykładowo na takiego @NinjSS, który świetnie sobie radzi, nie ma żadnych problemów, oraz cały czas frakcja jest aktywna, zawsze jest chociaż jeden funkcjonariusz na służbie 😛 

• Like 6
  • Dzięki 1

Ze względu, że już zaczynają się nieodpowiednie osoby tutaj wypowiadać. Zadecyduję, więc co będziemy robić dalej. Na chwilę obecną uważam, że dobrym pomysłem jest dać tydzień próbnej obserwacji fabryki, jeżeli nic się nie poprawi będziemy w takim razie zmuszeni do zmiany zarządu. Nie będziemy skreślać kogoś, bo siebie nie lubicie czy też za sobą nie przepadacie. 

Ostateczna decyzja to tydzień próbny obserwacji, jeżeli przez ten czas się nic nie zmieni to GKF będzie zmuszony do zmiany Lidera.
Mam nadzieje, że obie strony się zgadzają?

PROSZĘ O NIE WYPOWIADANIE SIĘ OSÓB. TERAZ CHCIAŁABYM ZOBACZYĆ ODPOWIEDZIEĆ 

@Izaa93 @argo_ramiro 

Uważam, że to dobra opcja dać drugą szansę. Tak jak pisałam chyba trzy razy... Tydzień próbny. 

• Like 4

Jak dla mnie spoko ale dziwne że @argo_ramiro nie stawiał się tak wtedy gdy ja byłam w zarządzie bo przecież tak czy tak nie miałam GKF i to nie ja podejmowałam wszystkie decyzje. Oni dopiero teraz przestali się wszyscy bać, to skaczą. Dziękuję, dobranoc. 

Edytowane przez Izaa93
  • Like 2
  • Haha 10

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.