Hal32 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Twój nick: Hal32 Nick pracownika, na którego jest skarga: pjekarnik Powód skargi: Podczas jazdy zauwazylem wypadek skonczyl sie chwile po moim przyjeździe .Zjechalem na pobocze i popatrzylam tak z 30 sekund na to co sie dzieje. Po skonczeniu wypadku podjechal lawetą niwykonał rp po czym zabrał mi pojazd i po napisaniu do niego o oddanie napisal ze byl porzucony i nieodda go. Auto stało 30 sekund a obok niego ja Data i godzina zdarzenia: 19:48 27 listopada 2020 Dowody: Niemam ss'ów tylko logi z konsoli >> [355]pjekarnik: jak mi auta nieoddasz >> [355]pjekarnik: ss'y mam << [355]pjekarnik: było porzucone :d >> [355]pjekarnik: stalo na poboczu >> [355]pjekarnik: obok niego ja << [355]pjekarnik: xd, auto na pp :d >> [355]pjekarnik: to skarga na forum << [355]pjekarnik: ok, czekam 🙂 Niemam ss'ów niestety :c 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hal32 Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 1 minutę temu, Kosin napisał: ale dowody uhuhu Jak byś miał/a taką odległość rysowania jak ja to byś sam/a nie dała zrobić rady zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryrs_ Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Nie dość że debil to 60 Gdzie to było? Bo jeśli nie było tam innych frakcji ani ludzi to z tego co wiem nie musiał odgrywać rp (jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hal32 Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 18 minut temu, Gabryrs_ napisał: Nie dość że debil to 60 Gdzie to było? Bo jeśli nie było tam innych frakcji ani ludzi to z tego co wiem nie musiał odgrywać rp (jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi) Było to przy przejeździe pod autostradą (LV-LS/LS-LV) i były tam frakcje PSP i jeśli dobrze rozpoznałem auto SAPD więc miał obowiązek odgrywania a pod drugie niewyzywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja3kubeq Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Brak konkretnych dowodów = do odrzucenia 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#WILKU Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 brak wystarczających dowodów odrzucam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi