Skocz do zawartości

[Odrzucam]Odwołanie od kary nadanej przez zarząd frakcji SAPD

Cinek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należysz : SAPD

Nick : cinekox

Powód : Właśnie sam się zastanawiam

Typ kary ( zawieszenia etc.) : Degradacja

Coś od siebie : Zostałem zdegradowany niesłusznie, gracz który pisał na mnie skargę jest winowajcą nie ja.

• Like 1

Ja go nie wyciągnąłem kajdankami "o tak se" tylko wyciągnąłem go kajdankami po tym jak wlepilem mu mandaty za jazdę pod prąd i brawurową jazdę, bo po tych mandatach dalej robił to samo i nie dotarło do niego to że zrobił źle ale jeśli twierdzisz że to nic takiego to nieźle w takim razie

Gdybym dostał jakiekolwiek ostrzeżenie , ale dostałem od razu 2 minusy i przez to degrada, ale po co najpierw kogoś ostrzec przecież lepiej od razu zdegradować.

Dodatkowo odrzuciliście skargę na mnie a więc nie powinienem zostać ukarany. 

Tłumaczyłem przez co została odrzucana na forum, ale zaakcpetowana wewnątrz frakcji. Zarząd nie musi ostrzegać, jeśli ty na dodatek po tym się zachowałeś po otrzymaniu kary jest nie na miejscu.  Zachowałeś się jakbyś był tylko i wyłącznie dla rangi oraz gdy się coś do Ciebie powie by zwrócić uwagę automatycznie się unosisz jakbyś miał tylko ty racje. Degrad to idealna kara byś zrozumiał, że nie wszystko możesz. 

Edytowane przez NinjSS

Dobra widzę że i tak nic nie zdziałam bo nikt inny poza zarządem( nie mówię o wszystkich) nie ma prawa do wyrażania swojej opinii i oczekiwania wobec siebie szacunku, bo według mnie za taką rzecz nie należy się degrad, ale to ty jesteś liderem i ty decydujesz

Uwierz że przez takie podchodzenie do sprawy jak ty naprawdę odechciewa się bycia we frakcji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.