Arguś.exe Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Twój nick: Argus.exe Nick pracownika, na którego jest pochwała: @Gabryrs_ Za co jest pochwała: Zaczynając od początku, wybrałem się na przejażdżkę moim nowo zakupionym Elegy. Od kilku dni na wyspie pada śnieg, na drogach jest ślisko i niebezpiecznie. W pewnym momencie silnik mojego pojazdu zaczął dziwnie pracować, lecz nie przejmowałem się tym i kontynuowałem moją przejażdżkę, co później okazało się złą decyzją. Nagle silnik zaczął głośno ,,wyć" po czym zgasł. Udało mi się dotoczyć do pobocza ponieważ jechałem z dość dużą prędkością. Po zatrzymaniu pojazdu wybiegłem oraz podniosłem maskę w celu oględzin oraz zdiagnozowania problemu. Po chwili, doszedłem do wniosku, że nic z tego nie będzie i potrzebna będzie pomoc. Po wykonanych wcześniej czynnościach wyciągnąłem swój telefon z kieszeni oraz wezwałem pomoc drogową. Zgłoszenie zostało przyjęte przez jednego z pracowników zamrarzare. Reakcja była natychmiastowa, po ok. 3 min od wezwania na miejscu pojawiła się wezwana pomoc. Pan zamrarzara na samym początku zadał kilka pytań dotyczących mojego stanu zdrowia (czy wszystko w porządku, nic mi się nie stało ITD.), po czym przystąpił do pojazdu. Na początku zablokował koło aby samochód się nie osunął, następnie podpiął liny po czym wciągnął go na lawetę. Następnie zaprosił mnie do wnętrza pojazdu w którym podarował mi SWÓJ kubek gorącej herbaty, w celu ogrzania się (na zewnątrz padał śnieg, była temperatura na minusie) oraz zapytał się czy potrzebuje jeszcze jakieś pomocy. Po otrzymaniu odpowiedzi, udał się w stronę najbliższego mechanika który znajdował się w Fort Carson, oraz pozostawił tam pojazd jak i mnie. Dowody w postaci ss: https://imgur.com/a/4ADHdaV Coś od siebie: Postawa pracownika nie do opisania, odegrał wszystko profesjonalnie, nie popełnił żadnego błędu, postąpił tak, jak powinien. Liczę na awansik lub jakiś + dla pracownika. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja3kubeq Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Gabryś dobry chłop 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryrs_ Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 ja pomocny chłopak jestem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#WILKU Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Cóż za piękna historia . Cały zarząd jest dumny z pracownika . Przejmuję 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi