Dovki Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 (edytowane) Nick : Dovki SID : 813 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAPD Ranga posiadane we frakcji: PO III powód : chciałbym bardziej skupić się na administracji... @Wymyk - dziękuwa że mnie woziłeś na patrole jak byłem w akademii and lecisz po zarząd 😄 @Szymaniuk - dla mnie zawsze będziesz kadetem 🙂 pamiętaj jak fixy to do mnie hehe @cinekox - dziękii za te wszystkie pościgi! carbonaura @NinjSS - dzięki za danie mi szansy @argo_ramiro - dzięki za te wszystkie szkolenia i powtórki hehe @Wercia - toxicmami ;0 @Mati2115 - pilnuj się i nie daj się zabić na mieście @SynWerci - nie odchodź już z SAPD ;(( @Tredox - nigdy nie zapomnę tych radiolek haha @LubieOgorki - ta helka była najlepsza 😄 @Kosin - o tobie to bym nie mógł zapomnieć 🙂 dzięki również za te patrole cadet @krzywy - przestań jeść już te zupki hehe tyle ode mnie 🙂 dziękuję jeszcze raz za te wszystkie godziny PDW Edytowane 7 Grudnia 2020 przez Dovki 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Trzymaj się, wróć do nas jeszcze♥️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 3maj się i wracaj szybko! 💔 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymaniuk Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 trzym sie wracaj 😦 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 wy sobie jakieś żarty robicie:( masz mi tu jeszcze wrócić! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrThePat Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Witam na pokładzie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek_Owl Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 🥳😅 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 i wish you come back to us man 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati2115 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 3maj się @Dovki 😢 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wymyk Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 3maj się stary. Mam nadzieje ze wrócisz za niedługo. 💜 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiruk Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 3maj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 a ja 3ym sie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 😞 wroc no jeszcze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi