CukierTatus Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Nick oskarżonego: KUBA6479 Data i godzina zdarzenia: 07.12.2020 21:30 Opis sytuacji: Wraz z BabciąKryśka mieliśmy wypadek. Na miejsce przyjechało psp oraz sapd. Sapd kulturalnie zablokowali ulice itd. Do babci podbiega owy kuba mówi "Halo słyszy mnie Pan?" babcia odpowiada na vc psedo strażak pisze aby napisała to do /do. Po tym podbiegli do mnie inni strażacy i jak gdyby nigdy nic zaczeli mnie kopać. Totalnie 0 rp. Dowód: Dowodów niestety nie mam lecz było tam sporo osób które mogą to potwierdzić Coś od siebie: Najlepiej ponowny egzamin aby nauczyli się odgrywac rp. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CukierTatus Opublikowano 7 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 W takim razie przyjmujcie więcej takim pół mózgów na pewno serwer będzie się rozwijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 (edytowane) 0 rp za 0 rp bo jeżeli ktoś pisze wskazówki pomocne (()) np. odpisz na /do lub coś tego typu a wy trollujecie rp to po co mają marnować czas nie umiecie rp to nie piszcie awf Edytowane 7 Grudnia 2020 przez Hornet 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi