Skocz do zawartości

[Odrzucam]Skarga na zarząd SAPD

Allerek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Allerek napisał:

Ufasz swoim ludziom, tym samym którzy udostępniają kadetom materiały szkoleniowe?
Nie wspomnę o @Normi który dał mi minimalną ilość punktów, mimo że odpowiedzi czytałem z waszego własnego materiału szkoleniowego. UPS.
Sam właśnie przyznałeś że minusy są dawane 'na słowo' i funkcjonariusz nawet nie wie kiedy je dostał przez co nie jest w stanie ani się wyjaśnić, ani siępoprawić.

1.Pierwsze to zarzad nie ma obowiązku informować pracownika o dostanym minusie 

2. Minusy nie są dawanie na słowo tylko zawsze jest jakieś nagranie albo SS których oprócz osoby która go zrobiła i zarządu nie widział

3. Nie ma w SAPD czegoś takiego jak UPS chyba pomyliło ci się z formą kurierską 

4. materiały przeważnie są zmieniane co jakiś czas przez lidera 

5. Czy ty serio skarżysz się ze dostałeś minimalną ilość punktów na egzaminie który miałeś z miesiąc temu jak nie dawniej ? Real ?

• Like 1

50 minut temu, Pomarańcza. napisał:

XD zostałeś wyjebany z frakcji i nagle piszesz skargę tak? 
bo jeśli wcześniej ci by to przeszkadzało to byś napisał tą skargę już dawno a tu w 100% widać że starasz się zemścić na SAPD że cie wy***ali no kurwa ty się ciesz ze BL nie dostałeś (chuba bo nie sprawdzałem) i nie jestem bo niczyjej stronie ale tu się zgodzę z @Smallspy. i zarządem frakcji SAPD 

Jakbyś był w SAPD to byś wiedział że skarga miała polecieć dawno temu, jednak dogadałem się wtedy z @NinjSS
Skarga jest zasadna, wyciekło wiele brudów do których zarząd się przyznał.
+Myślisz że BL mnie obecnie obchodzi? Po tak rozpisanej skardze i wyciągnięciu tylu brudów o tej frakcji i tak nie miałbym szans na powrót. W tym poście jest sama prawda
image.png.054715ac2b24816094f86eb2169523d8.png

12 minut temu, czitos napisał:

Siema, sory, że się wypowiem aczkolwiek dość długo przegrałem i to podczas kadencji 3 liderów - NinjSS jest bardziej wymagający i toxic, ale do rzeczy, odwalacze tacy jak ty we frakcji miejsca nie mają, prosta sprawa. Piszesz, że Normi dał ci minimalną ilość punktów a czytałeś na egzaminie z materiałów szkoleniowych, tak przynajmniej wynika z tego co napisałeś, to ja już nie wiem czy ty jesteś aż tak bardzo głupi żeby się tym chwalić czy co? ja od początku miałem cię za idiote (stwierdziłem to po twoim zachowaniu na TSie) ale teraz już wyszedłeś na idiote na forum całego serwera, ale wracając do twojej wypowiedzi dotyczącej materiałów, bardzo dziwne to jest, że tak ch*jowo ściągałeś, przypomnę ci taką sytuacje - byliśmy na pościgu ty jako PO I wychyliłeś się z fotela i zacząłeś mi mówić, że nie mogę w mieście BOXować, weź ty się w łeb pierdolnij  ze 100 razy XDDDDDDDDD, polecam poczytać o manewrach, wydarłeś "buzke" na TSie co my możemy a co nie, no wybacz, pyskowałeś do wyższej rangi, mówiąc przy tym nie prawdę i wprowadzając w błąd cadetów, weź plis jak już masz takie coś pisać to poczytaj materiały  20 razy co najmniej, dzięki.

EDIT. Ja bym ci wjebał BL za to, że ściągałeś a jeszcze 2 sprawa jest taka, że z 1 rzeczą się zgodzę bo sam kiedyś wyzwałem ogurka i dostałem BL 😄.

Bo według tego co dnia poprzedniego powiedział @NinjSS(sytuacja z taranem w mieście opisana w poście nr 1.) nie mogłeś tego robić. Co Ninja 5 minut później na TS'ie ci wyjaśnił, tego już nie wspomniesz?

27 minut temu, Normi napisał:

1.Pierwsze to zarzad nie ma obowiązku informować pracownika o dostanym minusie 

2. Minusy nie są dawanie na słowo tylko zawsze jest jakieś nagranie albo SS których oprócz osoby która go zrobiła i zarządu nie widział

3. Nie ma w SAPD czegoś takiego jak UPS chyba pomyliło ci się z formą kurierską 

4. materiały przeważnie są zmieniane co jakiś czas przez lidera 

5. Czy ty serio skarżysz się ze dostałeś minimalną ilość punktów na egzaminie który miałeś z miesiąc temu jak nie dawniej ? Real ?

image.thumb.png.e58d26d95e11d578b8b9525fcde3621e.png
Może ja nie znam ojczystego jęzka IDK.

10 minut temu, kondzix_pompa napisał:

Moim zdaniem to powinno być odrzucone bo gość mówi, bez sensu całkiem. 

To przeczytaj post jeszcze raz, potem odpowiedzi, NinjSS przyznał się do tych rzeczy, więc jak mogę mówić bez sensu? xD

Edytowane przez Allerek
  • Like 1

3 minuty temu, czitos napisał:

Co ma taran do BOXa? nie wiem, nie pamiętam, że coś mi w ogóle mówił, możesz zacytować.

Według @NinjSS 'BOX' nie istnieje, istnieje 'PIT-BOX', z racji że PIT w mieście jest zakazany, 'PIT-BOX' tym bardziej.
Do tego dorzucam parę nagrań z sytuacji w których byłem oskarżany jako winowajca, a ich wysłanie wyjaśniło sytuacje
https://cdn.discordapp.com/attachments/767093323529453585/775438688497827840/Grand_Theft_Auto_San_Andreas_2020.11.09_-_19.52.05.43.DVR.mp4

https://cdn.discordapp.com/attachments/775750342536069120/775756900410982420/Grand_Theft_Auto_San_Andreas_2020.11.10_-_16.49.06.59.DVR_1.mp4
https://cdn.discordapp.com/attachments/767093323529453585/775750317089882122/Grand_Theft_Auto_San_Andreas_2020.11.10_-_16.49.06.59.DVR.mp4
unknown.png?width=1028&height=465

Edytowane przez Allerek
  • Like 1

1 minutę temu, czitos napisał:

Nie wiem czy ci tak powiedział, sam manewr BOX istnieje, np gdy kierowca zatrzyma się na drodze, tutaj podsyłam ci jak to wygląda 😄 

Ja wiem iż manewr BOX istnieje, ale NinjSS uznawał wtedy iż nie ma on prawa istnienia bez wcześniejszego PIT, więc wolałem się po prostu słuchać wyższej rangi XD

• Like 1

1 minutę temu, czitos napisał:

Rozumiem, nie zwalniało cię to, do krzyczenia na wyższe rangi, jakaś minimalna hierarchia musi panować.

Ale podważenie rozkazu już  wyższej rangi, jest możliwe jeśli jest rozkaz bardzo, ale to bardzo ch*jowy. 
Robicie kurwa  syf pod skargą aktualnie, po co?

• Like 1

32 minuty temu, Allerek napisał:

Jakbyś był w SAPD to byś wiedział że skarga miała polecieć dawno temu, jednak dogadałem się wtedy z @NinjSS
Skarga jest zasadna, wyciekło wiele brudów do których zarząd się przyznał.
+Myślisz że BL mnie obecnie obchodzi? Po tak rozpisanej skardze i wyciągnięciu tylu brudów o tej frakcji i tak nie miałbym szans na powrót. W tym poście jest sama prawda

oj byłem w SAPD i ninja to jeden z lepszych liderów na serwie 

• Like 2
  • Dzięki 1

23 godziny temu, Allerek napisał:

Nadal nie wrzucono logów z moich logowań.

A bo komuś chce się sprawdzać twoje logi z logowania? Pierw zadaj sobie takie pytanie. Myślisz ze jak robisz dla indera to jesteś jakoś wyjątkowo traktowany? Otóż nie. Każdy jest traktowany równo.

• Like 1
  • Dzięki 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.