Skocz do zawartości

[Odrzucam]Skarga na zarząd SAPD

Allerek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należy oskarżony :SAPD

Nick osoby oskarżonej :NinjSS

Powód :

AKT I(Lizanie)

(wiem że to zostanie odrzucone bo dotyczy Smallspy ale piszemy) Frakcja prowadzona jest w sposób koleżeński. 
Police Officer II @Allerek zostaje wydalony ze struktur frakcji SAPD z powodu braku kultury wobec Głównej Komisji Frakcyjnej, zarządu frakcji oraz otrzymania 2 minusów.
2 minusy dostałem za brak kultury wobec Smallspy na discordzie SAPD(który znajduje się poza strukturami MultiRPG ale k), zarządu frakcji nie obrażałem w momencie loty(wcześniej był spór, dawno rozwiązany).
Dostałem info od Smallspy o rzeczach które niby mówiłem, problem w tym że od jakichś czterech tygodni nie uczestniczyłem na rozmowach na Teamspeaku, a moje logowania na serwer były rzadkie(temu wziąłem Urlop, proszę o wstawienie logów z moich logowań od 31.10.2020 do 10.12.2020, tam zobaczycie że logowałem się tak rzadko i o takich godzinach że na teamspeaku rzadko kogoś spotykałem).

Akt II(Po koleżensku)
Jedni dostają minusy za to, za co inni nie dostają niczego, przykład.

Dostałem minusa za skok radiolą(skok wykonany był na nitrze, na moście łączącym BB z Dillimore, na ograniczniku, jednak auto delikatnie wyskoczyło z powodu nitra, nikogo nie uderzyłem, mimo to minus)
Jednego minusa prawie dostałem za 'niezatankowaną radiolę', po kłótni na TS3 okazało się że radiola jednak jest zatankowana wystarczająco, zgodnie z regulaminem(najpierw walimy minusa, potem sprawdzamy jak jest XD).

Kolejna sytuacja. Odwiozłem zatrzymanego na Dillimore, tam zostałem ostrzelany przez innego funkcjonariusza, w ramach obrony(by nie posuwać z 4 flakami zamiast opon) oddałem strzał z Tasera. Zostałem skuty, odkułem więc się, wsiadłem do radioli i odjechałem, po chwili zacząłem być taranowany.
Zarząd frakcji był przekonany o mojej winie, że to ja tu odwalałem, praktycznie miałem dostać lotę, aż nagle podesłałem szybką powtórkę, nagle z '100% twoja wina' okazuje się że jednak wina nie jest moja, mimo że Zarząd się co do tego zarzekał.

Zarząd pokłada pełną wiarę w słowa swoich kolegów, wystarczy że ktoś coś powie że 'no on powiedział X,Y na teamspeaku' i zarząd ma do tego pełną wiarę. Przykłady:
-Usłyszałem że wyzywałem @NinjSS (Słowa które wypowiedziałem mówiły że 'odpierdala z tą frakcją' < osobiście nie widzę tu wyzwiska, co najwyżej wulgarne stwierdzenie, sytuacja odnosiła się do zakazu wożenia się kolorowymi radiowozami od @Inder00, tylko dlatego że jakieś kidy w nich odwalały XD)
-Sytuacja z dziś gdy usłyszałem że podaje się za administracje serwera(mówiłem że jako aktywny modeler na serwerze co najwyżej należę do dev-team, nie mam i nie zamierzam ubiegać się o żadną rolę administracyjną) pomimo że jak mówiłem wcześniej, od dawna nie było mnie na TS3, a nawet jakbym był-wczoraj odzyskałem dopiero rangę 'SAPD' na teamspeaku( @Error_game , wiec nie mogłem wbijać na kanały frakcyjne.)

Na żadną z powyższych 'zasłyszanych' sytuacji, nigdy nie dostałem żadnego nagrania, mimo to zarząd w to wierzył, po pierwszej sytuacji uznałem że wolę siedzieć sam na kanałach, mimo to Smallspy wie lepiej co mówiłem.

Kolejna sprawa. Pościg, trwa już dosyć długo, podejrzany gra 0 RP, najwyższa ranga na pościgu uznaje że 'zezwala na taran w mieście', uznajemy że skoro mamy pozwolenie to robimy to, po chwili zostaje wezwany na TS3 za 'taran w mieście', okazuje się że 'zezwolenia nie było', znowu kłóciliśmy się dobre pół godziny a zarząd był przekonany o mojej winie w 100% dopóki nie wbił drugi funkcjonariusz, nie potwierdził moich słów, a ja nie zwieńczyłem tego nagraniami. W tej samej sprawie była też sprawa z kajdankami(wzieliśmy podejrzanego przez kajdanki, nakaz był wydane przez tą samą osobę z wyższą rangą, też dopiero nagranie wszystko rozjaśniło)

Same dwa ostatnie punkty regulaminu mówią wiele o tej frakcji:
--
2. Prócz powyższego regulaminu funkcjonariusz zobowiązany jest przestrzegać dodatkowych zasad ustalonych wewnątrz frakcji.
3. Każdy z grona Executive Staff/Command Staff ma prawo do lekkiego naginania regulaminu.

--
Według punktu 2. masz tańczyć jak ci zagrają
Według punktu 3. zarząd może sobie robić co chce, bo powiedzą ci że według nich to 'lekkie naginanie'

I wisienka na torcie:
W sytuacji z paliwem, miałem dostać degrada, tylko jedna z 3 sytuacji(3 minusy) została ze mną w ogóle przedyskutowana(ten skok o którym mówiłem, uznałem wtedy że nie chce się dalej kłócić bo byłem świeżakiem), reszta minusów została mi nadana bez możliwości wytłumaczenia się, co więcej, została nadana bez informowania mnie o tym, czyli mogłem dalej kontynuować swoje błędy(jeśli takowe były), nie wiedząc o ich popełnianiu, bo nie zostałbym o nich nawet uświadomiony.
Minusy z WTD, o nich to  już w ogóle nie zostałem poinformowany, ostatniego dostałem w sytuacji spod Dillimore opisanej wyżej, według zarządu Paralizator jest bronią. O reszcie minusów(2) nawet nie wiedziałem do czasu gdy nie zostałem zagrożony odebraniem licencji WTD.

TL;DR Ogółem kolesiostwo w cholerę i rozpierdol w zarządzaniu frakcji, lider przyjmuje więcej osób niż jest w stanie upilnować.

Dowody :
foMQI1a.png(ale spróbuj ty zwyzywać zarząd, to masz przejebane, podesłałbym więcej SS, ale zostałem wyrzucony z discorda frakcyjnego [*])
Wszystkie nagrania ma zarząd frakcji ze względu na chęć zachowania szacunku do osób postronnych(ich głosów, występów na filmie, rozmów) prosiłbym o przekazywanie ich między zarządem a GKF, lub napisanie na Discord Allerek#6155

Oczekiwania : Zmiana zarządu frakcji, w tym kolesiostwo poszło za wysoko, wszystko da załatwić się na słowo.

• Like 8
  • Haha 5

Napisałam Ci, że kultura obowiązuję Ciebie wszędzie nie tylko na multi. Kłócisz się ze mną i wyrażasz brak kultury w stosunku do mnie i jak o Tobie to ma świadczyć? 
Jestem na każdym discordzie frakcyjnym jak i biznesie nie dlatego, że mi się to podoba i tam mam być. Tylko ze względu na to, że jestem w Głównej Komisji Frakcyjnej, więc tam również prosiłabym o jakiś szacunek w stosunku do mnie, bo skoro jestem miła w stosunku do Ciebie to chyba powinieneś wyrazić to samo uczucie do mnie? Czy się mylę? Skoro Ty się ze mną kłócisz, że to nie multi i tekst typu " ch*j CI na łeb " jest według Ciebie za***iste to o czym my iszemyp? Co do zarządu frakcji SAPD.. Na ukazanym screenie nie ma według mnie obrazy, jeżeli zwyzywałby Ciebie to jak najbardziej poniósłby konsekwencje. 

Dodatkowo wymienione przez Ciebie sprawy typu, że jesteś w administracji i masz zmniejszoną normę w SAPD. Usłyszałam to nie tylko od tej frakcji, ale rang administracyjnych, które również popierają te słowa. Z d*py by się raczej nie wzięły.. Przyznaj się chociaż do swoich słów. 

Co do minusów i brak wytłumaczeń się poczekam aż Ninja się wypowie. 

• Like 7

2 minuty temu, Smallspy. napisał:

Napisałam Ci, że kultura obowiązuję Ciebie wszędzie nie tylko na multi. Kłócisz się ze mną i wyrażasz brak kultury w stosunku do mnie i jak o Tobie to ma świadczyć? 
Jestem na każdym discordzie frakcyjnym jak i biznesie nie dlatego, że mi się to podoba i tam mam być. Tylko ze względu na to, że jestem w Głównej Komisji Frakcyjnej, więc tam również prosiłabym o jakiś szacunek w stosunku do mnie, bo skoro jestem miła w stosunku do Ciebie to chyba powinieneś wyrazić to samo uczucie do mnie? Czy się mylę? Skoro Ty się ze mną kłócisz, że to nie multi i tekst typu " ch*j CI na łeb " jest według Ciebie za***iste to o czym my iszemyp? Co do zarządu frakcji SAPD.. Na ukazanym screenie nie ma według mnie obrazy, jeżeli zwyzywałby Ciebie to jak najbardziej poniósłby konsekwencje. 

Dodatkowo wymienione przez Ciebie sprawy typu, że jesteś w administracji i masz zmniejszoną normę w SAPD. Usłyszałam to nie tylko od tej frakcji, ale rang administracyjnych, które również popierają te słowa. Z d*py by się raczej nie wzięły.. Przyznaj się chociaż do swoich słów. 

Co do minusów i brak wytłumaczeń się poczekam aż Ninja się wypowie. 

Problem w tym, że jak mówiłem, na serwerze i teamspeaku od dawna mnie praktycznie nie było, pokażcie logi moich logowań to sami się o tym przekonacie. Ja na większość rzeczy których mówię mam dowód(reszta dowodów jest na discordzie frakcji, zostałem z niego usunięty więc ripperinio) za to na to co mówisz, dowodu nie ma nikt, tylko słowa osób z którymi w większości miałem spinę.

• Like 1

Robisz aferę o to co dokonałeś i się tego wszystkiego wypierasz. Jak rozmowa frakcyjna dochodzi do tego ze wkracza GKF No to już nie są przelewki ale widać ze ty masz to gdzie i nie ważne kto będzie miał jaka role na multi to zwyzywasz, obrazisz go jak się da. Twoja skarga nie ma jak dla mnie sensu bo to nie jest pierwsza taka akcja już miałeś kilka takich podobnych

Edytowane przez Normi
Usunęło mi kilka słów
  • Like 1

2 minuty temu, Normi napisał:

Robisz aferę o to co dokonałeś i się tego wszystkiego wypierasz. Jak rozmowa frakcyjna dochodzi do tego ze wkracza GKF No to już nie są przelewki ale widać ze ty masz to gdzie i nie ważne kto będzie miał jaka role na multi to zwyzywasz, obrazisz go jak się da. Twoja skarga nie ma jak dla mnie sensu bo to nie jest pierwsza taka akcja już miałeś kilka takich podobnych

Cały czas, każdy po kolei z was przyznaje, że wszystko tam dzieje się 'na słowo' 0 dowodów.

• Like 1

Z pełnym szacunkiem, lecz to co ty robiłeś podczas pobytu we frakcji nie należało do odpowiedniego. Podczas akademii wywyższałeś się ponad innych, uważałeś się za lepszego mimo że byliście tej samej rangi. Jako zarząd obserwowałem cię jak każdą osobę z tej frakcji, lecz ty podchodziłeś do wszystkiego na ,,wyjebce"  oraz jak to nazwałeś, miałeś ,,wyjebane" co mówią inni, mimo tego że cały czas powtarzaliśmy Ci że nie jest to dobre podejście miałeś gdzieś nasze słowa,   a w przypadku gdy przekonałeś się, że jest to złe podejście, nie potrafisz się pogodzić i mścisz się skargami, poza tym na ukazanym screeanie, użył on wulgaryzmu, lecz nie było to wyzwisko w twoją stronę.  Pozdrawiam 😉

• Like 2

2 minusy 
1: Skoki, odwalanie radiola @MeFiuFiu
2: Nadużywanie wyposażenia - @Normi
3(Ostrzeżenie, nie traktowane jako minus): "TSA to BIZNES" na wypadku, mówienie, że wyjebane w to itd. 

Każdy minus został wpisany,  jak był przy tym zarząd. Zzrząd nie potrzebuje dokumentować, jeśli widzi to. Wystarczająco ufam swoim ludziom....

Sytuację inne zostały wytłumaczone dot.  Akcji z Pościgiem oraz  Niezaciągniętym ręcznym  oraz Paliwem.
Następnie co do kolorowymi  radiowozami, w skrócie najpierw zacząłeś mnie "obgadywać" na TS, co doprowadziło do dyskusji, gdzie stwierdziłeś, że odwalam na randze bo zakazuje "poruszania się kolorowymi radiowozami" Nie zrozumiałeś, zakazu twoja sprawa, ale jak przy 8 osobach, które były przy tej rozmowie zacząłeś stosować argumentacje z d*py.  

Minusy po Koleżeńsku, nie masz dostępu, jesteś mało na służbie, to jakim prawem sądzisz, że nikt nie dostaje minusów itd? Oczywiście mogę udostępnić @Smallspy. tabelkę, jeśli jest taka potrzeba. 

• Like 4

1 minutę temu, argo_ramiro napisał:

Z pełnym szacunkiem, lecz to co ty robiłeś podczas pobytu we frakcji nie należało do odpowiedniego. Podczas akademii wywyższałeś się ponad innych, uważałeś się za lepszego mimo że byliście tej samej rangi. Jako zarząd obserwowałem cię jak każdą osobę z tej frakcji, lecz ty podchodziłeś do wszystkiego na ,,wyjebce"  oraz jak to nazwałeś, miałeś ,,wyjebane" co mówią inni, mimo tego że cały czas powtarzaliśmy Ci że nie jest to dobre podejście miałeś gdzieś nasze słowa,   a w przypadku gdy przekonałeś się, że jest to złe podejście, nie potrafisz się pogodzić i mścisz się skargami, poza tym na ukazanym screeanie, użył on wulgaryzmu, lecz nie było to wyzwisko w twoją stronę.  Pozdrawiam 😉

Był to brak szacunku w moją stronę.
Podczas akademii moje 'wywyższanie się nad wszystkich' wyglądało w taki sposób że dawałem czasem rady innym z tego, co sam się nauczyłem np
-Norma alkoholu w wydychanym powietrzu w Polsce to 0.2 promila, a nie 0.02 jak uczycie
image.thumb.png.b32eea61fdf995080993575c0158cd1a.png

Reszta rzeczy to po prostu to, że uważałem że wiem więcej o RP, i działaniu SAPD przez mój staż na serwerach RP, co okazało się prawdą bo skarg na mnie było minimum(2), i jako jeden z niewielu (w porównaniu do osób które się dostały do samej akademii) finalnie przeszedłem akademie.

To że wiedziałem też więcej od wielu osób na akademii potwierdza też fakt iż niektórzy zgłaszali się do mnie potem by podpytać co i jak było(też tak potem robiłem przy WTD, nie ukrywam).

• Like 1

A co do radiowozów, próbowałeś udowodnić swoją racje 8 osobą na kanale, następnie twierdziłeś, że @Smallspy. ma ch*ja do gadania. Robisz coś dla Indera, to nie znaczy, że możesz wszystko. Twoje podejście do każdego z frakcji, samo się prosiło o takie zakończenie sytuacji.  

Nie wpierdalaj się w rzeczy, które cię nie dotyczą. Jasne? Dla Ciebie nie...
image.thumb.png.aed27e0210fac3aca8f4d127f29e8aea.png

Tutaj się przyznałem do błędu, bo każdy popełnia jakiś błąd.

• Like 1

6 minut temu, NinjSS napisał:

2 minusy 
1: Skoki, odwalanie radiola @MeFiuFiu
2: Nadużywanie wyposażenia - @Normi
3(Ostrzeżenie, nie traktowane jako minus): "TSA to BIZNES" na wypadku, mówienie, że wyjebane w to itd. 

Każdy minus został wpisany,  jak był przy tym zarząd. Zzrząd nie potrzebuje dokumentować, jeśli widzi to. Wystarczająco ufam swoim ludziom....

Sytuację inne zostały wytłumaczone dot.  Akcji z Pościgiem oraz  Niezaciągniętym ręcznym  oraz Paliwem.
Następnie co do kolorowymi  radiowozami, w skrócie najpierw zacząłeś mnie "obgadywać" na TS, co doprowadziło do dyskusji, gdzie stwierdziłeś, że odwalam na randze bo zakazuje "poruszania się kolorowymi radiowozami" Nie zrozumiałeś, zakazu twoja sprawa, ale jak przy 8 osobach, które były przy tej rozmowie zacząłeś stosować argumentacje z d*py.  

Minusy po Koleżeńsku, nie masz dostępu, jesteś mało na służbie, to jakim prawem sądzisz, że nikt nie dostaje minusów itd? Oczywiście mogę udostępnić @Smallspy. tabelkę, jeśli jest taka potrzeba. 

Ufasz swoim ludziom, tym samym którzy udostępniają kadetom materiały szkoleniowe?
Nie wspomnę o @Normi który dał mi minimalną ilość punktów, mimo że odpowiedzi czytałem z waszego własnego materiału szkoleniowego. UPS.
Sam właśnie przyznałeś że minusy są dawane 'na słowo' i funkcjonariusz nawet nie wie kiedy je dostał przez co nie jest w stanie ani się wyjaśnić, ani siępoprawić.

• Like 2

10 minut temu, NinjSS napisał:

Materiał szkoleniowy, ale wiesz, że one były już po zmianie. Stare materiały dawno wypłynęły wiesz. 
Jak minusy na słowo?  Sami je wpisują, jak trzeba to do nich odsyłam na wyjaśnienia.  

Screenshot_20201210_145424.jpg

^Screen jak coś jest z Discorda MultiRPG, i wiadomka że tak będzie i wiele osób się ze mną zgadza XD

• Like 1

XD zostałeś wyjebany z frakcji i nagle piszesz skargę tak? 
bo jeśli wcześniej ci by to przeszkadzało to byś napisał tą skargę już dawno a tu w 100% widać że starasz się zemścić na SAPD że cie wy***ali no kurwa ty się ciesz ze BL nie dostałeś (chuba bo nie sprawdzałem) i nie jestem bo niczyjej stronie ale tu się zgodzę z @Smallspy. i zarządem frakcji SAPD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.