Skorupski69 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Twój nick na serwerze: ZwariowanyYT Nick pracownika frakcji: @Wolak69 Opis sytuacji: Zobaczyłem taxi pojechałem za nią a w niej siedział @Wolak69 po 1 zaczął do mnie przeklinać po drugie zamiast jechać 80 to jedzie jakieś 130-140 Dowody w postaci ss'ów/nagranie(Koledzy nie są dowodami): na discordzie dam bo tu sie nie da Coś od siebie: Mam nadzieję że dostanie szybką lote. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorupski69 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 ziomek to byl tylko zart a ty mnie wyzywales na frakcji wiec tyle mam do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Nie wyszła ci próba przekupienia 🙂 Edytowane 12 Lutego 2021 przez knapix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi