GabbyHammock25 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 (edytowane) No nic to koniec moi kochani😋 Było fajnie na serwerku ale już chyba nigdy na niego nie wejdę 🙁 Laptop Kaput🙁 Ale też życie prywatne 🙁 Dzięki za sznase w 😈 -PSP😈 -SAMC 😈 Te piękne chwile z innymi 😢 Ale wszystko co dobre szybo się kończy Pamiętajcie mnie tam tylko 😃😄 Pozdrawiam 😀 @Mandarynka dzięki za lote z PSP 🥰 @krakanax pamiętam samc jak się jeździło razem 🥰 @Smallspy. thx za wszystko🥰 @Kizzy odwalacz😅 @FilipQ karetka rs7 w myk sercu na zawsze 🤩 @Sanoxbert12 to dzięki tobie w samc byłem 😅 @idk pozdrawiam 🥰 @Izaa93 pamiętam G1 co się wkuriwłaś na mnie 🤣 @HuTa59 pozdro z samc🤫 @Zbyszko samc pzdr 😙 Dużo by tu wymieniać Ale Pamiętajcie dzięki każdemu graczu za mile spędzone chwile Tak naprawdę może mnie nie lubicie i plujecie na mnie Ale dzięki całemu serwerowi za grę i wszystkim graczą mam nadzieje że kiedyś wrócę a póki co jestem na dsc pod nikiem z wielkim bólem opuszczam serwer mam z nim dużo wspomnień Ale cóż zegnajcie 😅 Te wszysto g1 derby służba odwalanko itp aż łzy lecą Slawek2079#9677 Edytowane 16 Grudnia 2020 przez GabbyHammock25 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GabbyHammock25 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Teraz, Tosteruwa napisał: Kim ty jesteś lol xD Legendą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GabbyHammock25 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 (edytowane) Teraz, Tosteruwa napisał: Jakbyś nią był to byś miał kogoooo pooznaczaaać a tak to raz Cię widziałem może na serwisie Jest dużo osób do oznaczenia robil bym to min 3-2H Edytowane 16 Grudnia 2020 przez GabbyHammock25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Karetka z RS7 najlepsza zostanie w serduszku ❤️ Trzymaj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 W końcu hehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanoxbert Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Siemanko, trzymaj się 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Wróć kiedyś.. chce nadal poodwalac z tobą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi