ZimnaTasma Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 (edytowane) Witam, przyszła na mnie też pora, odchodzę z serwera kiedyś zapewne powróce (ja jestem kalokru dla tych co nie wiedzą xD) @Inder00 - Fajnie się latało helką @idk- Lubiłem gdy ktoś włączał powodzie @kuchenkaa-Dzięki za szanse w sara (chociaż nie kradłem XD) @TurboWojtek-Dzięki za szanse w Redakcji Prasowej @Mandarynka-heh, następnym razem kupię mikro i przystąpię do egzaminu @Kizzy-Dzięki za SAMC i gratuluję ci lidera San Anderas Medical Center, spełniaj dalej swoje marzenia ! @BombelekDDL-Jeba* cię nie no fajnie mi się z tobą grało mordeczko ❤️ @twojtato-Dzięki za GTKWN @Smigl0wiecPL-Smigło pamiętam nasze wspólne czasy, wkońcu po roku się spotkaliśmy @Takeshi123-Dzięki tobie się wzbogaciłem, ale to chyba rozdam innym... @Smallspy.-Pamiętam jak byłaś Adminem i nie wiedziałem oco chodzi z komendą /report XD @x-x-x-Arek-x-x-x-Mordo lubię cię nadal i wiesz gratuluje perm bana i zarobionych 300zł XD @#WILKU-Dziękurwa za szansę w SARA jak i kuchence trzymaj się @Aluu.-Dzięki za spędzone wspólne chwile @OliwieR45.-Kurwa pamiętaj Jeba* Bombla Pamiętajcie wszyscy którzy mi pomagali i nie taranowali, pomagli mi w trudnych sytuacjach, wierzcie w siebie !, trzeba wierzyć bo jak stwierdzicie jak ja że odchodzę to nie róbcie tego, rozwijajcie się. Jeśli o kimś zapomniałem piszcie na dole będe edytował PAMIĘTAJCIE GTKWN TO KOXY !!!!! Edytowane 24 Grudnia 2020 przez ZimnaTasma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Hej i trzymaj się no szkoda że tyle osób odchodzi i wróć kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnaTasma Opublikowano 23 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Kosin człowiekiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-x-x-Arek-x-x-x Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Trzymaj się mordeczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oste Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 naura ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#WILKU Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Papatki :3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 5 godzin temu, Kosin napisał: kim ty byłeś xd Dołączam się do pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 A ja gdzie? Naura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 EEEE a ja to gdzie? Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojtato Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Siemanko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi