Vnecix.PDW Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 wtf mam teraz o tobie inne zdanie po tym jak zwyzywales tsa i poszedłes na inny serw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 10 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 6 godzin temu, Vnecix.PDW napisał: wtf mam teraz o tobie inne zdanie po tym jak zwyzywales tsa i poszedłes na inny serw Tsa to zwyzywalem bo coś odjebali, I mówiłem że to biznes tylko :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 acha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 W dniu 10.01.2021 o 07:39, krakanax napisał: Tsa to zwyzywalem bo coś odjebali, I mówiłem że to biznes tylko :v Niby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi