krakanax Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 (edytowane) Eh.. Co tu dużo mówić.. no po prostu zjebałem moją szansę... Chciałbym was przeprosić I podziękować wam za wszystkie chwilę.. @LubieOgorki dziękuje za to, że przyjąłeś mnie do radia mimo tego, że wiedziałeś że odwalam.. @karas. @Kizzy @XenonPL @nacxx dziękuję, że pozwoliscie mi być w samc, pomimo tego, że często odchodziłem I wracałem kilka razy... @Mandarynka @Mentorek @malpka dziękuję wam ze pozwoliliście mi być w psp, i przepraszam, że tak szybko odszedłem... @Sebastos @Tome_kk dziękuję za szanse w sara, fajnie się autka cholowało, ale i przepraszam za zmarnowany czas... @Apellovskyy @knapix @bagietmajster @Ementaler dziękuję za szanse w tsa, I przepraszam za to, że tak wyzywałem tą frakcję... @Wercia dzieki za organizacje, wszystkie chwilę, ale i przepraszam za to, że Cię wkurzalem tak często @cinekox dzięki za pościgi, I przepraszam za złe czytanie Twojego Nicku @GabbyHammock25no po prostu zajebiscie się z Tobą odwalało @Mentorek @malpka no fajnie się grało w minkrufta @NinjSS @MeFiuFiu przepraszam, ze tak odpierdalałem.. @KINGGG no po prostu za***isty byłeś @OFF Ty tak samo, zaebisty byłeś, kox organizacja była @venuz @Koleszka72 dzięki za przyjęcie do drugiej organizacji @timowskyy fajne rp było @sam_sung no śmiesznie było na tsie @paniemietku dzięki za chwilę W samc I nie tylko Pisząc te odejście aż się poplakałem, ponieważ zrozumiałem co straciłem przez moje odwalanie.... proszę, nie idzcie W moje ślady I nie odpierdalajcie jak ja... dziękuję... I przepraszam... trzymajcie się tam Edytowane 8 Stycznia 2021 przez krakanax 4 1 4 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karas. Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Nikt nie bedzie płakac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Bye 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 2 minuty temu, Aluu. napisał: Nikt nie bedzie płakac No i kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolak69 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 o ja tez sie rozplakalem ale mi przykrooo oooooooooooooooooooo zartuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Narka karakan ;( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Narka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GabbyHammock25 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Chyba cie pojebało krakanie 😢 weź tu wracaj jak najszybciej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 9 minut temu, GabbyHammock25 napisał: Chyba cie pojebało krakanie 😢 weź tu wracaj jak najszybciej Może kiedyś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 16 minut temu, krakanax napisał: Może kiedyś... Za tydzień? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 trzymaj sie, pisz czasem ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tome_kk Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Nara 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 8 godzin temu, JustKruci napisał: Za tydzień? Może za kilka miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tesiak Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Naura mordo może jeszcze kiedyś porobimy razem audycje hah 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Powodzenia w życiu. Siemano 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalashnik0v Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Strzała 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Trzymaj się odwalaczu mam nadzieje że jeszcze się spotkamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 W dniu 7.01.2021 o 00:24, JustKruci napisał: Za tydzień? Raczej nigdy, perma mam na Multi:v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 narka fajny byłeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 3maj sie wracaj szybko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Godzinę temu, ZaRiuS napisał: 3maj sie wracaj szybko Ciężko będzie z permem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13motorufka Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 1 minutę temu, Aluu. napisał: I bardzo co tak dobrze gnij tam brudasie Toxic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wr77zeR. Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 10 godzin temu, Aluu. napisał: I bardzo co tak dobrze gnij tam brudasie I kto tu płakał bo miał perma XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 9 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 (edytowane) 10 godzin temu, Aluu. napisał: I bardzo co tak dobrze gnij tam brudasie Nie żeby cos ale sam sobie tego perma załatwiłem, I chciałem to dostać A jak bede chciał wrócić to po prostu dysk sobie zmienię 10 godzin temu, Aluu. napisał: Dla takiego kogoś trzeba być toxic, normalnie taki nie jestem ale jak widzę coś z nim związanego to mi się odpala I co ja fi zrobiłem W ogóle chuju garbaty? Edytowane 9 Stycznia 2021 przez krakanax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi