Anozielony Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Nick : Anozielony SID : 72889 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAMC Ranga posiadane we frakcji: ratownik powód : nie chce być tylko tej frakcji nwm czy ta frakcja jest najlepsze chce zobaczyć inne żegnaj @Kizzy opiekuj sie SAMCAMI jak zawsze żegnaj @JohnyBelt to kiedy dostane tą blacklistę 😄 żegnaj @karas. tylko tam ifnormatyku nie noś okularów żegnaj @Serix mój kumplu żegnaj @timowskyy mój kumplu kolejny żegnaj @Pogodny Norbert JD-Jest Dobrze weź zmień ten nick XD żegnaj @RewiloS to ty mnie nuczyłeś na tych górach na egzamin żegnam takżę @Wii który odszedł z frakcji żęgnam każego akademika obyście wszyscy zdali egzaminy 3 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serix Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 No szkoda :/. Fajnie sie na rp jeździło, na patrole, fajne RP robiłeś. Może się zobaczymy jeszcze na akcjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi