Cinek Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Frakcja do której należysz :Nie nalezalem do tsa Nick : cinekox Powód : obraza frakcji Typ kary ( zawieszenia etc.) :BL Coś od siebie :Powiedziałem na ts "TSA to biznes" przepraszam cały zarząd TSA za to, apeluje o zdjęcie blacklisty ponieważ chcę mieć czyste konto. Pozdrawiam 7 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 A to, że wchodziłeś i movałeś mnie na kanałach BEZ POWODU to jest okej? 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 @Smallspy. Możesz odrzucić 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi