Vnecix.PDW Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Yo, ja tutaj pisze do was z tego powodu że rozwalil mi się komp i nie mam jak grać XD Chce wam wszystkim podziękować za miła grę z wami oraz za pięknie spędzone chwilę @imgores dzięki tobie powróciłem tutaj na serwer @knapix Dzięki za sznase w TSA @Apellovskyy Dzięki za wszystkie egzaminy oraz TSA @bagietmajster Dzięki za TSA oraz za gadanie na tsie @filipson odwalanko XD Oraz całej reszcie TSA i serwerowi Kiedyś do was wrócę, siemano 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 ;((( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 naraaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Wróć kiedyś 😢 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipson Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 ehh trzymaj się i naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Narka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 acha, czujesz się napewno dobrze? :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 eluwa ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogerek Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Wracaj szybko😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi