to nie dmn Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) Siema to znowu ja Jako iż druga apelka została odrzucona postanowiłem dać sobie spokój na jakiś czas, dzięki za prawie 800 h spędzonych razem. Mimo tego, że bywało między nami różnie dzięki jeszcze raz @argo_ramiro - dzięki za wszystko, co zapewniłeś mi w SAPD oraz mam nadzieję, że nasze drogi jeszcze się zejdą @NinjSS - Dzięki za wszystko czego mnie nauczyłeś, laweta będzie grana nadal @czitos - byo masno w sapd i samc @krzywy - powodzenia na supporcie i mniej pij @FUSH69 - ty to tam wiesz, będziemy się widzieć @CineczeK - Obszczymurze, wracaj na admina @LubieOgorki - trzymaj się na tym supporcie dacia szrot @Wercia - Admin, ty też mniej pij @Smallspy. - Dzięki za SG i ogólnie to fajno się gadało na ts @Kubus2137- to j**any kox i nawet z tym nie handlujcie @Kosin. - Top laweciarz jak i odwalacz @mazi - kolejny odwalacz @BillyKid - powrut nie wyszedł biblethump @Kizzy - trzymaj te samce jak najdłuzej @SynWerci - naura kuzyn @Kennzzi - mam nadzieje, ze mimo ostatniej akcji będziesz wracał do wspomnień z sapd https://imgur.com/a/hzrfj9a @#WILKU - powodzonka na supporcie jak i w sarze @Gabryrs_ - powodzenia na sarze wiadomo https://imgur.com/a/PHymc2V @Error_game - error na zarząd @cienszki - lux robota @Mati2115 - trzymaj się tam klapek2115 @IZI93 - trzymaj się tak samo @_BartiX_ - pakiet premium kurwa pińćset @Sztynksu - jliga, powodzenia w sapd @-M4ksiu- - pszne mięsko, mięsko pszne Edytowane 22 Stycznia 2021 przez JustKruci 1 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) 20 minut temu, JustKruci napisał: oraz mam nadzieję, że nasze drogi jeszcze się zejdą Po tym co własnie wyszło, chyba na to wychodzi, trzymaj się. ----- https://imgur.com/a/VQYJxII /koxem byłeś, jesteś i będziesz ❤️ Edytowane 22 Stycznia 2021 przez argo_ramiro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 ;ccccccccccc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Gdzie ja fajnie jeździło sie razem w premierach za czasów PSP i koszar w Blueberry no szkoda pap ;( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 kontakt jest, trzymaj się kc 😔 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Trzymaj się chłopie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 :(:(:(:(:(:( ANLAKI, wracaj szybko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryrs_ Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 ss coś pięknego trzymaj sie tam dżastkruci ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 33 minuty temu, JustKruci napisał: @LubieOgorki - trzymaj się na tym supporcie dacia szrot Preferuje pakiet mini, hej dacia szrot hehe @LubieOgorki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 1 minutę temu, NinjSS napisał: Preferuje pakiet mini, hej dacia szrot hehe @LubieOgorki GigaKox Tak, dacia to szrot. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 hehe dacia to kox autko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 miesko pszne trzymaj sie tam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 1 minutę temu, LubieOgorki napisał: hehe dacia to kox autko Chyba cię stary łopatą nawala byś tak mówił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 😞 Teraz, NinjSS napisał: Chyba cię stary łopatą nawala byś tak mówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 34 minuty temu, FilipQ napisał: Gdzie ja fajnie jeździło sie razem w premierach za czasów PSP i koszar w Blueberry no szkoda pap ;( oj tak pamiętam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 naurka ); 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kennzzi Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) Hej, pamiętam i dalej będę pamiętać @JustKruci https://streamable.com/fjp4n3( ninja nie zabij za to xd ) Edytowane 22 Stycznia 2021 przez Kennzzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati2115 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 trzymaj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 11 minut temu, Kennzzi napisał: https://streamable.com/fjp4n3 ahhh i ten premier na glebie, to bylo cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZI Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 😞 mam nadzieje że do zobaczenia niedługo w lepszym życiu . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Papa 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 3 minuty temu, lordsmif napisał: naura ale że mnie nie oznaczyłeś 😕 sori riczard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Dobry policjant,dobry administrator kurde bele no szkoda 😞 Trzymaj sie tam kruci Kruci to ziomal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 kurde a ja gdzie co ? Trzymaj się ziomek i szkoda że drugi raz już 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 8 minut temu, TurboWojtek napisał: kurde a ja gdzie co ? Trzymaj się ziomek od mojego odejścia nawet nie gadaliśmy ze sobą stary, po prostu mało wspomnień razem mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi