Skocz do zawartości

Potężny giveaway na GIGA FURY(STAFFORD,SECURICAR, MONSTER)

MrThePat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Sieeeema, dziś lecą 3 moje najlepsze furki na giveaway. Wystarczy zostawić komentarz i tyle. W komentarzu opiszcie jaką furę byście chcieli i dlaczego. 

Macie czas do 01.02.2021, wtedy wybiore zwycięzców. 

https://multirpg.pl/game/vehicles/view/864/information/ - MK3,MK4,LGBT, STEREO, CHIPTUNING, low id

https://multirpg.pl/game/vehicles/view/895/information/ - stereo, low id

https://multirpg.pl/game/vehicles/view/2051/information/ - po prostu monster, w miare niskie ID

^ Wyżej tuning aut itp.

Życzę powodzenia każdemu! 😄

//end

Edytowane przez MrThePat
  • Like 36
  • Dzięki 3

Cześć jajeczko pozdrawiam serdecznie przyjaciel z kasyna ❤️

Ja bym chciał monstera z racji ze służył by mi w kasynie i napewno bym dał rejke  (JAJO) Pozdroo

Wsumie stafforda wole bo ciekawszy, ale obojętne ważne żebym wygrał 

Może pierwszy raz coś wygram, bo teraz krucho z kasą i autami.

Edytowane przez Leper

Hej, najbardziej zależało by mi na staffordzie gdyż je zbieram, a jak sam wiesz próbowałem pytać się ciebie o jego kupno ale nie byłeś  zainteresowany sprzedażą jego .Nie powiem podoba mi się tak bardzo, że odkąd jestem w SG to zamiast jeździć swoimi autami wole pojeździć staffordem i chciałbym żeby był mój gdyż nie trafił by on pod handel tylko został by na długo, czerpał bym z posiadania go ogromną radość 🙂 .Naprawdę nie wiem jak bym dziękował za to piękne cudo. 
❤️

• Haha 1
  • Smutny 1

Hejeczka, chciałbym kiedyś przygarnąć monstera , chciałem kupywać ale nikt nie miał na sell a tu MrThePat robi na niego losowanko ❤️ . Strasznie podoba mi się monster fajne wyjazdy na dm itp

nie miał bym zamiaru go sprzedawać nawet za ogromną sumkę , prezentów się nie oddaje. Chciałbym przygarnąć takiego pod skrzydło dbał bym o niego oraz czerpał z niego ogromną radość dziękuję za uwagę miłego dnia/nocy ❤️

lub jeżeli by był jakiś problem to staffordzik też jest na oku kozak furka 😛

Edytowane przez venuz

No to tak ja bym przygarnął monstera nie patrzę na cenę oraz id tylko że on sam w sobie jest fajny to pojeżdżęnia a jak nie monster to securicar bo takie aut mnie ciekawi jak wygląda. Dodam że jakbym go dostał nie sprzedał by nawet za niewiadomą jaką cenę ponieważ to jest zaszczyt dostać takie autko i wysyłał mrthepatowi że jego pojazd jest dbany. No i co takich graczy powinno być więcej nie z tego powodu że daje autka za darmo ale za to że wyslia takie coś i daje szansę graczu który może otrzymać takie autko i zobaczyć jak to jest i pokazać że ma jednak serce i jest hojnym graczem i nie liczą się dla niego pieniądze 

Edytowane przez Dragasek

Witam Pana ThePata
 GIGA FUREK podoba mi sie Securicar którego bym przygarnął ponieważ podoba mi się najbardziej i było to jedno z marzen które zawsze chciałem spełnić.Często jezdze na Strefe DM a taki pancerny wóz z stereo by dudnił i zabijał.

Pozdrawiam dobrych chłopaków całą legnice dobry przekaz leci 😎🤙

Edytowane przez Mietek_89
  • Like 1

Siema laweciasz na ogulnie to chciałbym tego monstera, bo wiesz odwalanko i nie tylko również jest to moja wymarzoną furencja. Ogulem dbał bym o niego stałby na honorowym miejscu u mnie w bazie zawsze byłoby max zatankowane i naprawione, co najwazniejsze jeździł bym po radiolach sapd i lawetach sary hehe, a nawet jak będziesz chcial to ci dam nagranie 😊, oczywiście zostanie on u mnie do końca kariery jaka pamiątka znajomości z koxem. USZANOWANKO PREZESIE

PS. Patryk to kox

Edytowane przez Aluu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.