Azazell Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Frakcja do której należysz : SAPD Nick : Aquarosa Powód : Kary serwerowe Typ kary ( zawieszenia etc.) : BL Coś od siebie : Dostałem dwie kary serwerowe ponieważ ktoś z administracji mnie huntował i specował mnie całymi dniami. Jeden malutki błąd i kara/warn. Za napisanie słowa ,,kurwa" dostałem muta na 2h... najlepsze jest to że osoba która mnie w tym samym czasie wyzywała nawet warna niedostała. Ciągły hunt od strony administracji sprawiał że wgl bałem się grać i przemieszczać jakkolwiek po mapie. Chciał bym prosić o zdjęcie BL ponieważ w przyszłości jeszcze możliwe że będę pisał podanie o dołączenie do Akademii SAPD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Widać że zrozumiałeś swój błąd. Jak dla mnie okey, ale musiałbyś odczekać pewien okres czasu. Proponuje miesiąc. @MeFiuFiu @TOMEO 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Tak jak wspomniał kolega wyżej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 2 godziny temu, argo_ramiro napisał: Widać że zrozumiałeś swój błąd. Jak dla mnie okey, ale musiałbyś odczekać pewien okres czasu. Proponuje miesiąc. @MeFiuFiu @TOMEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi