DP14 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Nazwa tematu: Skarga na Polak Twój nick: DP14 Nick pracownika, na którego jest skarga: Polak Powód skargi: Zabrał auto mi sprzed nosa a gdy mówiłem że to moje auto i ma odstawić nie zareagował nawet wezwałem suporta a gracz Polak nic z tego sobie nie zrobił(dodam jeszcze że byłem od 2 godzin na kopalni i auto stało zaparkowane a ja dumnie wbijałem się na 10 miejsce w tabeli) Data i godzina zdarzenia:09.02.2021 około godziny 12:30 Dowody: Dowodów materialnych chyba nie posiadam ale mam świadków zajścia Chciałbym by ten osobnik w jaki kolwiek został ukarany a ja prosiłbym o oddanie pojazdu 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakai Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Potwierdzam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batonik_ Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Jak było zniszczone to miał prawo zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP14 Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 4 minuty temu, Batonik_ napisał: Jak było zniszczone to miał prawo zabrać. no raczej nie za bardzo jak stałem przy pojeździe i zwracałem uwagę na to że to mój pojazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 2. Pojazd źle zaparkowany: 9.500.000 PLN 3. Pojazd stojący powyżej 24h na parkingu publicznym: 7.500.000 PLN 4. Pojazd stojący na parkingu publicznym rozwalony: 6.500.000 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 dzialam zgodnie z taryfikatorem wiec nie widze powodu na skargi. Po prosze filmik jescze 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 10 minut temu, DP14 napisał: no raczej nie za bardzo jak stałem przy pojeździe i zwracałem uwagę na to że to mój pojazd no nie było cie 🙂 a jeśli byłeś to daj dowody 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP14 Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 @JohnyTrappin świadkiem byłeś więc może pomożesz? bo sara godności nie ma i se robią więcej niż mogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#WILKU Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 koledzy to nie dowód 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi