Demolka6696 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Twój nick: demolka Nick pracownika, na którego jest skarga: cinek7 Powód skargi: cinek odholował mój pojazd z parkingu przed giełda LV kupilem 3 auta nie byłem w stanie wszystkimi naraz pojechać do przecho wiec ustawiłem je przy tym budynku wysokim przed giełda gdy przyjechałem po pojazd jego juz nie było a znajdował się na PP Data i godzina zdarzenia: 14,02,2021 godzina nie wiem okolo 18chyba Dowody: jak trzeba moge pojechać zrobić ss gdzie dokładnie stał pojazd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryrs_ Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Jeśli nie stały one na miejscach parkingowych to pracownik miał prawo je zabrać + brak jakichkolwiek dowodów 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 "jak trzeba moge pojechać zrobić ss gdzie dokładnie stał pojazd" to działa tak jak ty byś mnie zwyzywał i napisałbym skarge i w dowodach dał że moge pokazac miejsce w którym mnie wyzywałeś XD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francik Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 1. Brak dowodów, że pojazdy zostały zabrane nielegalnie. 2. Jeżeli kupujesz auta na giełdzie możesz pisać reporta by ci wytepali na przecho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tome_kk Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 (edytowane) Brak dowodów. Edytowane 14 Lutego 2021 przez Tome_kk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi