SpecyFiX Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Login:SpecyFiX Nick:LikeBDSM Sid:68961 Kiedy odszedłeś i Dlaczego?:Z miesiąc temu, nie wiem dokładnie czas mi strasznie szybko leci. Odszedłem ponieważ nie dostałem urlopu, a potrzebowałem przerwy od fabryki bo sie przejadła mocno. Dowody: Nie mam ss itd, możesz tasiora zapytać troche z nim siedziałem xD Licze na pozytywne rozpatrzenie, pozdrawiam były menager 😄 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasio Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpecyFiX Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 witam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izaa93 Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi