paniemietku Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Biznes do którego należysz : SanNews Nick : wtfomglolmietek.pdw Powód : niezatankowanie sultana Typ kary ( zawieszenia etc.) :minus Coś od siebie : Przepraszam że tak się stało, jechałem z kolegą który musiał kończyć. Oddał mi pojazd centralnie pod bazą. Przesiadłem się i czym prędzej pojechałem go odstawić ponieważ musiałem wyjść na dwór na umówioną godzinę. Fakt, mogłem spojrzeć lecz nie pomyślałem o tym. Przepraszam, apeluje o zdjęcie minusa ponieważ nie chciałbym mieć dwóch minusów na koncie. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 dla mnie zatankowanie sultana to 1-2 minuty roboty albo napisanie reporta o paliwo + można poinformować zarząd o takiej sytuacji a nie liczyć że nikt nie sprawdzi minusa mozesz wykupic powodzonka p.s sprawy o minusa mozesz zalatwiac najpierw na pw / discordzie odrzucam 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klementynka Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 To bylo tak, ze musialem konczyc szybko i oddalem mietkowi sultana, zapytalem sie go czy moge mu oddac to powiedzial ,ze tak. Wysiadlem i wyszedlem z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi