Ciubs Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Nick :Ciubs SID :72205 z jakiej frakcji chcesz odejść :Taxi Ranga posiadane we frakcji:Doświadczony Kierwoca powód :Jest mi bardzo smutno odchodzić naprawdę Bardzo ale to bardzo dobrze wspominam każe chwile związane z Frakcją dziękuję bardzo za przyjęcie do frakcji Dziękuję zarządowi TAXI Oraz wszystkim pracownikom obiecuję że kiedyś się jeszcze spotkamy {POWÓD}-Niestety nie mam już weny oraz sił na granie chce zrobić odpoczynek od mta oraz Frakcji Dziękuje za te spędzone razem chwile powodzenia. Życzę wszystkim nowym kierowcą tak jak i starym wolnych dróg i braku CJ z fartem Mordeczki ❤️ @Handlunio Dziena za wszystko Cj do zoba ❤️ @Apellovskyy @knapix @GambiPlejer @filipson @bagietmajster za przyjęcie mnie do frakcji @Tobiasz69 Powodzenia tryhardzie @Elo2711 powodzonka mordo @xSNAJPI Dziena kaczor haha @Adikkk 3maj sie @WiśniaXD Naura mordeczko @Ziober Narka Mordeczko do zoba na giełdzie 🙂 POWODZENIA PANY! ❤️ 1 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipson Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 naura :C 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombao420 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciubs Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Teraz, GambiPlejer napisał: Eh, kolejny który odchodzi. Trzym się i powodzonka. ;/ Wrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 po tobie się tego nie spodziewałem 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciubs Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 11 minut temu, Aluu. napisał: po tobie się tego nie spodziewałem 😞 Sam sobie nie wieże ale muszę dziena za wszystko wrócę obiecuję ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 ;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciubs Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 2 minuty temu, Apellovskyy napisał: ;/ ❤️ trzymaj sie Szafie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi