sam_sung Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Na mnie też przyszedł czas. Pozdrawiam dobre mordeczki. @Inder00 - Kozak serwer dzięki za wszystko! ❤️ @Smallspy. - Dzięki za szanse w najlepszej i największej organizacji na serwerze oraz za całą okazaną dla mnie pomoc ❤️ Noi ogółem powodzenia w Wojsku kiedyś. ❤️ @PajaPel - Dzięki za szanse w najlepszej i największej organizacji na serwerze ❤️ @TurboWojtek - Dzięki za szansę w San News! ❤️ @knapix - Dzięki za szansę w TSA noi ogółem za TS3 itd. ❤️ @PLjohnnyGTR - Dzięki za kiedyś noi za TS3 ❤️ @Kaksonn - Dzięki za wszystko i za TS3 ❤️ Lecisz po lidera w fabryce ❤️ @USA_BOY - Dzięki za wszystko i za TS3 ❤️ Lecisz po v-lidera w fabryce ❤️ @Kacper3 - Jesteś koxem nie zmieniaj się noi lecisz po Admina ❤️ @GambiPlejer - Dzięki za śmieszne chwile na TSA ❤️ @Batonik_ - Dziena za all noi widzimy się na dworze ❤️ @wtfomglolspectra.pdw - A ty chuju 3maj się tam w Sarze ❤️ @Kizzy - Dzięki za wszystko i za SAMC i ogółem 3maj się tam ❤️ @BigPapa - Powodzenia w SAMC lecisz po v-lidera ❤️ @JohnyTrappin - Powodzenia w SAMC lecisz po lidera ❤️ @#WILKU - Dzięki za szanse w SARA powodzenia na liderce ❤️ @Apellovskyy - Powodzenia w TSA 3maj się tam i lecisz na lidera ❤️ 1 1 1 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Cho na ts 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Nie no Samsung nie świruj palety napijesz się z ziomeczkiem i zapomnisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_Escobar Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Trzymaj się tam, kox się z tobą siedziało na duty w SARA ❤ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Trzymaj się gruby umyj sie w końcu 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handlunio Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 gruby pdw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usak Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 DZIĘKI ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 no szkoda trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipson Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Trzymaj się tam gruby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 (edytowane) I super wydupiaj... i tak wrócisz za tydzień. Edytowane 2 Marca 2021 przez NinjSS 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batonik_ Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Eee no kasuj to i wiadomka że się widzimy hehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaksonn Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 3maj się gruby ♥️💪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 eo gruby :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarsjanin Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 eo cj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 a ja? "Tam jest moja corveta i agera, japierdole mój stary udaje cwela" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 eloo 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiruk Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicK_ Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 tszymaj śe dalej mam ciebie wyciszonego na ts3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesspe Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 NAURA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 pamiętam jak się wyzywalismy na ts3 xD, pamiętam jak byłeś naje**ny i beka z ciebie była bo taksowka nie umiałeś jeździć i o wiele więcej... siemka! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 @sam_sung pamiętam jak do 4 siedielismy a ty kur*a śpiewałeś XD coś tam. Mordko 3maj się tam naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vnecix.PDW Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 trzym się gruby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Pogodny Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 @sam_sung bajo przyjacielu :(( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kegu Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 (edytowane) elo gruby ;( ;( ;( Edytowane 15 Marca 2021 przez Kegu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa45 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 a mnie nie oznaczył ;c Naura trzymaj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi