imgores Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Nick oskarżonego: Variatek_ | @Variatek_YT Data i godzina zdarzenia: 13.03.2021, godzina około 18:47 Opis sytuacji: Brak jakiejkolwiek kultury tego pracownika. Kiedy było RP na górze Mount Chilliad pojechałem wraz z kolegą z redakcji SanNews, żeby zobaczyć co tam się dzieje i może zrobić artykuł. RP nie było dobrze ogrodzone, były tylko tam pachołki i nie wiedziałem dokąd mogę wejść, a dokąd nie. Jeszcze się pytałem jednego z członków frakcji SAPD @CineczeK czy mogę tam być, na co on powiedział, że tak. Ale Variatek_ zamiast powiedzieć kulturalnie np. "Czy mógłbyś stąd wyjść?" to wolał za to powiedzieć "pal wroty stąd". Dowód: https://imgur.com/a/L36eejr Coś od siebie: Liczę na porozmawianie z pracownikiem o jego zachowaniu i może jakiegoś minusa, żeby wiedział co to kultura i się jej nauczył. Pozdrawiam. 4 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 (edytowane) a czy coś przeszkadzałem? tylko stałem tam i nic nawet nie pisałem itp. Przyjechaliśmy tylko zobaczyć tam co się stało. Zresztą sam byłeś w SanNews więc wiesz jak to wszystko działa Edytowane 14 Marca 2021 przez imgores Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 ale mi chodzi o Twoje słownictwo a nie o inne rzeczy. nie mogłeś powiedzieć kulturalnie żebym wyszedł? tylko "pal wroty"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Nikomu nie przeszkadzał biegając, tylko tobie ja mu pozwoliłem być na tym rp a ty bezpodstawnie od razu z mordą do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GabbyHammock25 Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 🤣🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Tylko variatek to nie jest pierwsza sytuacja jak obrazu piszesz coś obraźliwego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi