Nigiroo Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 (edytowane) Witam wszystkich, jaki jest wasz dream car i od jak dawna jest ten samochód waszym dream carem? Moim autem marzeń jest Porsche, nie wiem dokładnie jakie ale w cabrio. Jest tak ze mną już odkąd chodziłem chyba do zerówki/przedszkola bo wtedy dostałem od mojej siostry na urodziny białego porszaka, niestety nie jestem w stanie już określić jakie to było Porsche ponieważ albo oddałem ten samochodzik dla siostrzeńca albo po prostu zgubiłem podczas przeprowadzki. Jestem ciekaw waszych historii i zapraszam do dawania reputacji dla osób które napisały coś o swoim samochodzie marzeń! Edytowane 16 Marca 2021 przez Nigiroo 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_Escobar Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Mój dream car to oczywście manana 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorkozak Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Mta cayman mk3 mk4 stereo lgbt Real Dodge Challenger Srt Demon -------------------------------------------------------------------------- Auta i inne które miałem mam Bmx stereo Infernus cabrio stereo flash 2.2 ft Agera chip lgbt mk4 Audi chip stereo lgbt Sunrise 116 id Sabre 119 id Securicar 895 id stereo chip bak 300 Tractor Vincent 44 id elegy 456 id Cayman 6905 id --------------------------------------------------------------------------- Frakcje: San Andreas Police Department - Nie San Andreas Medical Center - Nie San Andreas Road Assistance - Nie Transport Of San Andreas - Nie Państwowa Straż Pożarna - Nie --------------------------------------------------------------------------- Biznesy: Biznes San News -Nie Biznes Fabryka Aut - tak --------------------------------------------------------------------------- W banku 1kkk - Tak W banku 5kkk - Tak W banku 10kkk - Tak W banku 20kkk - Tak Najwięcej kkk w banku -36kkk --------------------------------------------------------------------------- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa45 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Mmm Dodge Charger najlepiej rocznik 1970 albo datsun rocznik 1978 ogólnie tylko takie samochody ❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 W MTA to moje porsche które miałem kiedyś w 2k19 :l A w realu to Opel na glebie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.offline. Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Nissan GT Skyliner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vThazzyy_ Opublikowano 2 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Ford Fiesta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creativ1234 Opublikowano 27 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2025 audi rs6 c6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beret Opublikowano 10 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2025 Audi rs7 mtm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeReK._. Opublikowano 15 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2025 Nissan GT-R r35 na fullu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi