bobeku Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Nazwa Tematu: Cudowne RP strażaka i pracownika SAMC Nick pracownika: @Franiu Data i godzina zdarzenia: 23:03.2021 godzina 8:35-8:42 Opis sytuacji: była młoda godzina postanowiłem zrobić fajne lecz nie łatwe rp. gdy zadzwoniłem na /112 W sekunde przyjeło wezwanie SAFD. po pewnym czasie przyjechał w gba franiu i uratował mi życie. Dobrze odgrywał rp należy mu sie plus. Dowód: Coś od siebie: plus musi być. Dobra robota @Franiu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Dziękuje również było fajne RP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 ale jak bomba tykała to się zestresowałem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 @XoreK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa45 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Informuję że ratownik Ender_ niedawno został wydalony z SAMC dlatego nie może zostać nagrodzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 4 minuty temu, Sowa45 napisał: Informuję że ratownik Ender_ niedawno został wydalony z SAMC dlatego nie może zostać nagrodzony ale ja mogę (xd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa45 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 2 minuty temu, Franiu napisał: ale ja mogę (xd) Jasne licze na to :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 1 minutę temu, Sowa45 napisał: Jasne licze na to :3 Dzięki ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi