LubieOgorki Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Nick : LubieOgorki SID : 29623 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAPD, najlepsza frakcja. Ranga posiadane we frakcji: Deputy Chief. powód : Brak chęci do gry, niedogadanie się z innymi osobami będącymi we frakcji. Siema siema, zdecydowałem się na odejście z frakcji San Andreas Police Department, nic nie trwa wiecznie, hehe. Kocham sapd. Ponad rok wystarczy. Nie będę wytykał osób które mnie denerwują palcem, bo nie tędy droga. Po prostu. Chciałem podziękować osobom, które się ze mną trzymały w sapd - pomagały, itp. Kocham was. @argo_ramiro- dzieki że byles w trudnych chwilach, za pomoc - prowadź frakcje wariacie! @TOMEO - ty dałeś mi zarząd, dzięki tobie byłem chociaż kimś - kiedys to bylo ahaha,kc. @Error_game - Panel - uaa, lecisz po v-lidera. Podoba ci sie Werciaa? @NinjSS - Dzieki za awanse w zarzadzie, za fajne wspolne chwile - nie opierdzielalem sie. @Wercia- /do Wlosy zwiazane/rozpuszczone? -Już pani Captain III, dziękuję ci za wspólne chwile i pomoc w trudnych chwilach @Wymyk - ahh kiedyś to było, dzięki za wspolne chwile byczq. @Tredox - dzieki za wspolne chwile odwalaczu. @FUSH69 - lecisz po wiecej byczq? @CineczeK - gejem jesteś, dzieki za wspolne chwile byczq. @Sztynksu- dziękuję za wspólne chwile, pomagałeś mi w SAPD, wyciągałeś z kłopotów - wybacz za te bindy. @SynWerci- Medyk SAPD, moze ci kiedyś karetki dodadzą. Dzieki za wspólne chwile. @krzywy- #Zupka_chińska.exe. Dzięki za fajne chwile mordo, lecisz po wiecej. proste, że może kiedyś wroce, hehhe 3 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 ogurrek to ja dziś idę się najebać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h43l Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 (edytowane) #0górc0zawi0dł0 cześć cześć ;v Edytowane 26 Marca 2021 przez hael1337 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Pajac nawet nie wspomniał. Będę pamiętał. jdacia jdacia jdacia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Filip usuń to 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Hejka Ogór, miłego życia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berett27 Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Halo kasuj to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Naura ogur będę tęsknić 3maj się 🥺 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Trzymaj się nie puszczaj tam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 0_0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 26 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 @TOMEO sztywniutko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUSH69 Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Kasuj to ogórek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusek3K. Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 :c 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!PrakTiker Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 #0górc0zawi0dł0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santiagoo Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Powodzonka Tam, Ogórek. Trzymaj Się. Wbij od czasu do czasu puścić nutkę specjalnie dla nas. ❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Acha. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi