GabbyHammock25 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) Frakcja do której należysz :SAMC Nick :GabbyHammock25 Powód : BYCIE NIE MIŁIMY Typ kary ( zawieszenia etc.) :BL Coś od siebie : Ja zorzumiałem co zrobiłem i jest mi głupio bardzo chciałbym mieć czyste konto jeżeli chodzi o to przepraszam za wszystko Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez GabbyHammock25 2 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GabbyHammock25 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 35 minut temu, BillyKid napisał: dziwny jestes Nie znasz mojego życia prywatnego więc nie twierdź jaki jestem dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 XDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GabbyHammock25 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 20 minut temu, BillyKid napisał: znam mieszkam obok ciebie zaraz ci okno wybije Zapraszam do Poznania ul Długa wybij okno w szpitalu pzdr z pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GabbyHammock25 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Teraz, BillyKid napisał: W szpitalu bo byś wylądował jakbym przyjechał do tego Poznania Xd Pracuje tam zapraszam poczekam przed wejściem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GabbyHammock25 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Teraz, BillyKid napisał: Kolegów odrazu zaproś żeby cie zbierali Xd Nie potrzebuje kolegów zapraszam poczekam do póki nie ma zgłoszenia 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Już się nie osmieszaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GabbyHammock25 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 4 minuty temu, nacxx napisał: Już się nie osmieszaj Ty już to niestety zrobiłeś dawno pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 4 minuty temu, GabbyHammock25 napisał: Ty już to niestety zrobiłeś dawno pzdr Hahaha. Tylko ja nie jestem wal... na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GabbyHammock25 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Jaroska420 napisał: XDD Bezbek fajnie że odeszłaś z SAFD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Masz kulki czekoladowe w głowie ez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GabbyHammock25 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Teraz, CineczeK napisał: Masz kulki czekoladowe w głowie ez Muszę cię zasmucić ale nie mam więcmożesz płakać dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serix Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 On myślał że to na serio Mandaryna będzie liderem i mu przyjmie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GabbyHammock25 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Serix napisał: On myślał że to na serio Mandaryna będzie liderem i mu przyjmie Niestety nie myślałem tak cj 2 godziny temu, Sajmoneq napisał: kurwo nikt za tobą płakać nie bedzie uszami rusz wy***rdalaj już i kasuj to bo i tak ci odrzucą Ok ch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Bo mandarynka lider to teraz wraca do samc XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 XD cyrk a w tym cyrku gabbyhammock 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serix Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Daicie hlopakowi spkuj on się hce poprawiić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GabbyHammock25 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Dziękuję wszystkich za repke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi