Maronek Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Twój nick: Maronek. Nick pracownika, na którego jest skarga: Kospi Powód skargi: Zostawiam sobie Agare na parkingu na kasynie o 22 coś będzie na ss. Z informacji słyszanych od pracownika który odszedł niedawno, że na parkingu na kasynie auto może stać 24h a poza parkingiem 15m. Moje stało na parkingu na kasynie ładnie zaparkowane, naprawione ale i tak pracownik o nicku Kospi zaholował mi je i dał powód 15 min na kasynie. Data i godzina zdarzenia: na 1 ss godzina i dowody że zaparkowałem na parkingu i pojazd nie był uszkodzony ładnie na ręcznym zaparkowany a na ss 2 auto na pp Dowody: https://imgur.com/gallery/S1n5LnV 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kospi Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 4 minuty temu, BillyKid napisał: @KospiPL Masz coś do powiedzenia? Na spotkaniu mówiliście, że auta na kasynie mogą stać 15 minut wszystkie, i po 15 minutach jak stoją to można je zabierać. Na discordzie w zakładce Holowania aut nic nie pisze o parkingu pod kasynem. Jeśli źle usłyszałem to bardzo przepraszam. Postąpiłem źle i musze ponieść tego czyny. Pieniądze mogę zwrócić. Bardzo przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Teraz, Tosteruwa napisał: Pewnie chodzi o rozwalone Xd Dokładniej po 15 minutach można zabierać auta, które nie stoją między białymi liniami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi