Maronek Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Twój nick: Maronek. Nick pracownika, na którego jest skarga: DawidDzasper Powód skargi: Zostawiłem wczoraj agere dobrze zaparkowaną na kasynie ale została ona odholowana z powodem źle zaparkowana. Napisałem skargę ale została odrzucona ponieważ wasz pracownik wysłał ss na którym moje auto było widoczne w innym miejscu. Po zobaczeniu ss waszego pracownika miałem takie WTF jak to się stało ręczny był i tak dalej. Więc postanowiłem się podjąć poszukiwań jak to się dzieje że auto się tak przemieściło. Dziś moje poszukiwania zakończyły się sukcesem i wiem dlaczego moje auto było nie na parkingu a po za nim. Proszę obejrzeć nagranie a wszystko stanie się jasne. Data i godzina zdarzenia: Data to dziś godzina to na nagraniu będzie Dowody: 5 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Next. Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 tak bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidDzasper Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Było dużo aut na prakingu. miałem zabrać proshe które stało nie na parkingu oraz zniszczona tesle ale nie zmieściłem się i zabrałem inne auto. Jezeli zabrało sie inne auto to co miałem z nim zrobić? odstawiłem je. twoje auto wczoraj było w takim miejscu odrazu jak przyjechałem, nie masz dowodu na to że wziąłem twoją agere wiec. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozderka Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 to niezly laweciarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Next. Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 to bylo wytepac fury przez adm a sabre id 21 kizziego brales tak o bez sprawdzenie godziny pewnie po 15 minutach bys przyjechal i zabral te auta wiec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidDzasper Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 4 minuty temu, Next. napisał: to bylo wytepac fury przez adm a sabre id 21 kizziego brales tak o bez sprawdzenie godziny pewnie po 15 minutach bys przyjechal i zabral te auta wiec ? nie, mialem zabrac tesle która stała obok, sabre odstawiłem odrazu. jezeli nie udalo sie zaholować tesli oraz 911 odjechalem i przeczekałem do momentu kiedy było to możliwe. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi