ja3kubeq Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Frakcja do której należy oskarżony : SARA Nick osoby oskarżonej : Zarząd frakcji Powód : Dobra, poprzednie skargi były dla beki, wszyscy się pośmialiśmy ale dzisiaj już na poważnie. Głównym powodem dla którego to pisze jest fakt ciągłego zmieniania mi powodu umieszczenia na czarnej liście. Gdy razem z @typowyk odeszliśmy z frakcji 1 Grudnia 2020 zostaliśmy wpisani na bl za odejście po raz drugi ( https://imgur.com/a/BgS4K5l ). Gdy 25 Stycznia 2021 do regulaminu frakcyjnego został dodany punkt informujący o możliwości dwukrotnego odejścia z frakcji ( https://imgur.com/a/DPiByKc ) paru osobom została zdjęta bl ( https://imgur.com/a/kDeQfd5 ) lecz nasze nicki nie zostały z niej usunięte. Postanowiono zmienić nam powód na odwalanie na duty oraz łamanie regulaminu ( https://imgur.com/a/QXMeq0B ) co już było bekowe no ale dobra lecimy dalej. Wczoraj ( 3 kwietnia ) ja i wspomniany wyżej typowyk otrzymaliśmy dopisek BMA ( https://imgur.com/a/nVRPQ9e ). Dopisek ten został nam dodany za czasów innego lidera. Nie wiem czy ktoś ma taki fetysz czy o co w tym chodzi no ale szanujmy się, w ciągu 4 miesięcy powód mojego umieszczenia na czarnej liście widniał w trzech różnych odsłonach XD. Na temat tego w jaki sposób ja zostałem potraktowany już się wypowiedziałem, teraz dodam kilka rzeczy, które też są dość "dziwne". 5 Lutego do frakcji powrócił Vxnezy, który otrzymał black listę za odejście po raz drugi ( https://imgur.com/a/9tLXhp8 ) , chłop posiedział 20 pare dni i dostaje zarząd XDD ( https://imgur.com/a/8cO4nK6 ). 3 Kwietnia odchodzi na randze zastępcy kierownika i trafia na listę zasłużonych. Nie mnie to oceniać czy naprawdę na to zasłużył, bo nie wiem co dzieje się w życiu wewnętrznym frakcji aczkolwiek black listy za odejście po raz trzeci nie otrzymał co jest już złamaniem regulaminu, z racji iż nie ma wzmianki, że stopień "zasłużony" zwalnia z otrzymania tej kary. Papcio był liderem przez tyle czasu, wniósł naprawdę wiele do tej frakcji i dzięki niemu była świetna atmosfera, widnieje na bl za odejście po raz trzeci, i nie został wpisany na listę zasłużonych ( https://imgur.com/a/LITjeGB ). Kolejna sprawa - Ania została wyrzucona za ( https://imgur.com/a/zv57u5Z ) , jednak na czarnej liście widnieje tak informacja ( https://imgur.com/a/8HwRhrV ). Sytuacja wyglądała dosyć śmiesznie, pierwotnie została usunięta za odwalanie, jednak po znajomości na szybko została wymyślona zasada, że od rangi specjalisty za 3 minusy jest degradacja a nie lota więc mogła wrócić do frakcji jeszcze na jakiś czas. Kończąc, szkoda, że tak to się wszystko potoczyło. Na wakacjach, gdy jeszcze ja byłem w zarządzie była zupełnie inna ekipa i wszystko wyglądało inaczej. NIGDY już nie będzie takiej SAR'Y jak była wcześniej. To co się teraz odwala to już jest po prostu kpina. Nie wiem jak zostanie potraktowana ta skarga, jednak mam nadzieję @Smallspy., że podejdziesz do sprawy poważnie. Jest jeszcze kilka rzeczy, o których mógłbym powiedzieć, jednak niestety nie na wszystko mam dowody a nie chcę potem usłyszeć, że opowiadam farmazony niczym nie poparte. Dlatego do każdych moich słów dołączyłem dowody i liczę na poważne podejście do sprawy. Miłego wbijania reakcji "Haha" 🙂 Dowody : Wszystko w załącznikach wyżej aby ułatwić wam czytanie Oczekiwania : GKF podejmuje decyzję, ja tylko proszę o rozpatrzenie i ewentualne wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji 🙂 2 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typowyk Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Pietrosz napisał: Z tego co pamiętam to Sebastos się bardziej zajmował frakcją niż papcio, później opisywany wyżej Pan poszedł na „urlop” za przeproszeniem z d*py niewiadomo na jak długi okres czasu nic nikomu nie mówiąc. Po tym „urlopie” odszedł z frakcji. Później kilkukrotnie robił hotel z frakcji i spinał się na discordzie frakcyjnym. Raczej nie zasługuje na listę zasłużonych hmm? Niestety też zapomniałeś tu wspomnieć o tym że sebastos poszedł również na bardzo długi urlop nic nie mówiąc tak jak papcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#WILKU Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Po pierwsze znowu prubujesz z siebie jak i typowyka robić wielkie niewiniątko. Owszem zapomnieliśmy wam dopisać bma aczkolwiek jest ono słuszne gdyż iż podczas przyjęcia frakcji przeze nie oraz Tomka wykorzystaliście okazję że nas na spotkaniu nie było i został jeden z was dodany i odwalał iście pięknie będąc na duty. [są na to dowody]. Nawiązujesz do ani. Ania została wpisana na black listę że względu na zachowanie będąc na duty do czego sama się z Adamkiem przyznała. Bugowanie aut w ścianie i te sprawy pod innym nickiem. Nawiązujesz do papcia nie został wpisany ponieważ nigdy go nie było. Wracał nic nie robił odchodził. A co do nezego wrócił do frakcji i dostał po odpowiednim czasie we frakcji zarząd bo zasłużył. J3kubek probojesz inteligentnie podejść ale no cóż. Sam na siebie dowody wstawiasz po co tak naprawdę wchodziłeś na serwer MultiRPG. 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#WILKU Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) 7 minut temu, typowyk napisał: Niestety też zapomniałeś tu wspomnieć o tym że sebastos poszedł również na bardzo długi urlop nic nie mówiąc tak jak papcio Bynajmniej sebastos potrafił okreslic u indera jak i u nas z jakiego podwodu poszedł na urlop . a nie nie stad ni zowąd pojsc na urlop . plus na dodatek robicie wojne o black liste . gdzie ok nawet jak ci aj zdejme to co? i tak nie pogracie bo macie permy wiec. lol ? tak zwana woja o pietruszke Edytowane 10 Kwietnia 2021 przez #WILKU 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typowyk Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Dobrze rozumiem że ja dostałem BMA ale że dopiero po 4 miesiącach? I jeszcze jedno czemu Ja3kubeq dostał BMA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Dobra ja3g.... a dobra nie dokończę bo mi nie wolno i jeszcze skargę napiszesz, ale wszyscy wiemy hehe. Pamiętasz swoje filmiki na których robiłeś co robiłeś ? Myślę, że tak... O albo podszywanie się pod adeptów i odwalanie lawetą ? Sądzę, że i tak nie dostaniesz ub za swoją twórczość. A w szczególności ubl. Nie było mnie w frakcji gdy dostałeś bl i bana jednak byłem przy tej sytuacji . I to było bardzo nie fajne zachowanie. Nawet gdy byś już dostał ubl i ub to nie licz wraz z typowykiem na powrót 😉 bo zarząd nie ma obowiązku przyjmowania każdego powrotu. Odnośnie awansów na zarząd tutaj ma do gadania tylko zarząd i to on decyduje kto takowy dostanie. Także krótko mówiąc nie jesteś już tutaj mile widziany i nie upokarzaj się pod tymi skargami apelacjami... Jesteś jednym WIELKIM szkodnikiem 😞 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#WILKU Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 11 minut temu, #WILKU napisał: Bynajmniej sebastos potrafił okreslic u indera jak i u nas z jakiego podwodu poszedł na urlop . a nie nie stad ni zowąd pojsc na urlop . plus na dodatek robicie wojne o black liste . gdzie ok nawet jak ci aj zdejme to co? i tak nie pogracie bo macie permy wiec. lol ? tak zwana woja o pietruszke nie będę się powtarzał specjalnie tobie 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typowyk Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Pietrosz napisał: Ja3kubeq przyznał się bez bicia, że wasz super pomysł za który wylecieliście z permem wymyślił on czyli dostał dopisek BMA za współudział. Współudział? Przecież on nic nie zrobił tylko wymyślił pomysł, to jest współudział? 4 minuty temu, Pietrosz napisał: Ja3kubeq przyznał się bez bicia, że wasz super pomysł za który wylecieliście z permem wymyślił on czyli dostał dopisek BMA za współudział. Oraz też chyba nie wiesz za co ja3kubeq dostał perma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#WILKU Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 uważasz ze interesuje nas to za co dostaliście permy? otóż nie . dwóch odwalaczy [szkodników] mniej ... jak juz pietrosz wspomniał dla nas wystarczył fakt ze pomysłodawcą twojego pieknego przekrętu był j3k i to spowodowało u niego black liste bma . powtorze pytanie . opłaca się wam wojna skoro nawet nie zagracie ? 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typowyk Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Również czekam na wypowiedź gkf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja3kubeq Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 41 minut temu, Pietrosz napisał: to po chwili doszliśmy do wniosku, że zmienimy wasz powód bo też odwalaliscie we frakcji. to fajna chwila prawie 2 miesiące 37 minut temu, Pietrosz napisał: Ogólnie to możecie też już skończyć płakać o to, że nie dostaliście zarządu po waszym powrocie do frakcji XD Ty nadal żyjesz w przekonaniu, że ja mam o to jakikolwiek problem ? 24 minuty temu, Pietrosz napisał: Ja3kubeq przyznał się bez bicia, że wasz super pomysł za który wylecieliście z permem wymyślił on czyli dostał dopisek BMA za współudział. to fajny współudział no ale dobra żyj sobie w swoim przekonaniu, że tak to właśnie się nazywa 16 minut temu, Pietrosz napisał: Ale czekaj czekaj, Ja3kubeq jest taką miękką... że potrzebuje adwokata? OJOJOJ i na koniec standardowy tekst jak prawda zaczyna boleć i brakuje argumentów 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja3kubeq Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 42 minuty temu, #WILKU napisał: Po pierwsze znowu prubujesz z siebie jak i typowyka robić wielkie niewiniątko. Owszem zapomnieliśmy wam dopisać bma aczkolwiek jest ono słuszne gdyż iż podczas przyjęcia frakcji przeze nie oraz Tomka wykorzystaliście okazję że nas na spotkaniu nie było i został jeden z was dodany i odwalał iście pięknie będąc na duty. [są na to dowody]. Ja się na nikogo rozpruwać nie będę ale nie ja to zrobiłem 😛 43 minuty temu, #WILKU napisał: Nawiązujesz do ani. Ania została wpisana na black listę że względu na zachowanie będąc na duty do czego sama się z Adamkiem przyznała. Bugowanie aut w ścianie i te sprawy pod innym nickiem. Jak wszyscy wiemy za tą sytuację nie została wydalona, tylko tak jak wspomniałem Godzinę temu, ja3kubeq napisał: jednak po znajomości na szybko została wymyślona zasada, że od rangi specjalisty za 3 minusy jest degradacja a nie lota więc mogła wrócić do frakcji jeszcze na jakiś czas. 44 minuty temu, #WILKU napisał: J3kubek probojesz inteligentnie podejść ale no cóż. Sam na siebie dowody wstawiasz po co tak naprawdę wchodziłeś na serwer MultiRPG. Wy się już naprawdę gubicie w zeznaniach 42 minuty temu, #WILKU napisał: plus na dodatek robicie wojne o black liste . gdzie ok nawet jak ci aj zdejme to co? i tak nie pogracie bo macie permy wiec. lol ? życie pisze różne scenariusze 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja3kubeq Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 31 minut temu, Toomekk napisał: Dobra ja3g.... a dobra nie dokończę bo mi nie wolno i jeszcze skargę napiszesz, ale wszyscy wiemy hehe. Pamiętasz swoje filmiki na których robiłeś co robiłeś ? Myślę, że tak... O albo podszywanie się pod adeptów i odwalanie lawetą ? Sądzę, że i tak nie dostaniesz ub za swoją twórczość. A w szczególności ubl. Nie było mnie w frakcji gdy dostałeś bl i bana jednak byłem przy tej sytuacji . I to było bardzo nie fajne zachowanie. Nawet gdy byś już dostał ubl i ub to nie licz wraz z typowykiem na powrót 😉 bo zarząd nie ma obowiązku przyjmowania każdego powrotu. Odnośnie awansów na zarząd tutaj ma do gadania tylko zarząd i to on decyduje kto takowy dostanie. Także krótko mówiąc nie jesteś już tutaj mile widziany i nie upokarzaj się pod tymi skargami apelacjami... Jesteś jednym WIELKIM szkodnikiem 😞 Jak najbardziej pamiętam, jednak odwalanie na serwerze nie ma nic wspólnego z frakcją, no chyba, że w danym momencie jestem jej członkiem a jak wszyscy wiedzą nie byłem. Nie liczę na powrót, a jedynie na sprawiedliwość. Co do awansu neziego tak jak napisałem nie mnie to oceniać więc proszę czytaj ze zrozumieniem 🙂 1 minutę temu, Pietrosz napisał: @Smallspy. rozwiąż to szybko bo się zaraz krwią zapluje... tragedia.. z pewnością każdy rzuci swoje inne obowiązki bo pietroszek woła... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 5 minut temu, ja3kubeq napisał: tragedia.. z pewnością każdy rzuci swoje inne obowiązki bo pietroszek woła... Tragedia to jest to co wy wyprawiacie w tym momencie, wy serio uważacie że ktoś was weźmie na poważnie po tym co pisaliście za skargi, które uważaliście za śmieszne? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja3kubeq Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Teraz, Simon. napisał: Tragedia to jest to co wy wyprawiacie w tym momencie, wy serio uważacie że ktoś was weźmie na poważnie po tym co pisaliście za skargi, które uważaliście za śmieszne? O jest i nasz dwulicowy Simon, który na siłę szukał kontaktu, fajny ziomek wszystko spoko a w momencie gdy sytuacja nie jest nawet z nim związana startuje przeciwko mnie, świetnie świetnie 🙂 Tak jak pisałem, prosiłem smallspy o poważne podejście do sprawy i na samym wstępie wspomniałem że poprzednie skargi były tak żeby się pośmiać. Akcje robione z nudów no ale cóż takim jak wy tłumaczyć kilka razy a i tak nie zrozumią... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#WILKU Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 1 minutę temu, ja3kubeq napisał: O jest i nasz dwulicowy Simon, który na siłę szukał kontaktu, fajny ziomek wszystko spoko a w momencie gdy sytuacja nie jest nawet z nim związana startuje przeciwko mnie, świetnie świetnie 🙂 Tak jak pisałem, prosiłem smallspy o poważne podejście do sprawy i na samym wstępie wspomniałem że poprzednie skargi były tak żeby się pośmiać. Akcje robione z nudów no ale cóż takim jak wy tłumaczyć kilka razy a i tak nie zrozumią... no niewiem czy akurat ty powinieneś cokolwiek mówic o dwulicowości . skoro to ty udawałeś kolege póki zarzadu nei dostałeś . dupa boli do tej pory ale cóż . lekarzem nie jestem recepty nie zapisze , 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Dwulicowy? Kontakt się nam urwał po odejściu z MultiRPG i nie szukałem kontaktu na siłę. Ostatnio co pisaliśmy to było przed twoim odejściem z SARA, gdzie jeszcze nie odpier**liło ci konkretnie. Można było z tobą pogadać i ogólnie, ale po tym jak nie dostaliście z typowykiem zarządu to się zaczął cały bałagan co skończyło się waszą BL. Myślisz że jak miałem z tobą jakiś kontakt oznacza to że będę po twojej stronie albo coś? Nie, po prostu jak widzę co wy odwalacie w związku z tą SARA to mnie łeb boli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja3kubeq Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 1 minutę temu, #WILKU napisał: no niewiem czy akurat ty powinieneś cokolwiek mówic o dwulicowości . skoro to ty udawałeś kolege póki zarzadu nei dostałeś . dupa boli do tej pory ale cóż . lekarzem nie jestem recepty nie zapisze , Tobie za to powinien przypisać widocznie jakieś leki na pamięć. A więc dobrze pójdę Ci na rękę i przypomnę jak to było. Po pierwsze nie prosiłem o ten zarząd, przed powrotem jedynie rozmawiałem z Tomkiem a później nic na ten temat nie wspominałem. Z nikim spiny nie miałem i odszedłem bez żadnych konfliktów a później to wy zaczęliście szukać dziury w całym i co chwilę zmienialiście nam te powody. Dodatkowo gdy wcześniej odszedłem we wrześniu to zostałem wyrzucony z dsc bo podobno Ty miałeś do mnie jakiś ból d*py więc nie wiem kto tutaj udawał kumpla 🙂 10 minut temu, Simon. napisał: Dwulicowy? Kontakt się nam urwał po odejściu z MultiRPG i nie szukałem kontaktu na siłę. Ostatnio co pisaliśmy to było przed twoim odejściem z SARA, gdzie jeszcze nie odpier**liło ci konkretnie. Można było z tobą pogadać i ogólnie, ale po tym jak nie dostaliście z typowykiem zarządu to się zaczął cały bałagan co skończyło się waszą BL. Myślisz że jak miałem z tobą jakiś kontakt oznacza to że będę po twojej stronie albo coś? Nie, po prostu jak widzę co wy odwalacie w związku z tą SARA to mnie łeb boli. Ziomek, sam wiesz jak było, zawsze jak siedziało się na ts to gadaliśmy, na dc też i nie mówię że masz mnie bronić czy coś bo ja nie potrzebuje tego, żeby ktokolwiek mnie bronił bo potrafię rozmawiać i sam sobie radzić jednak chociaż w ramach przyzwoitości mogłeś się nie odzywać, a przez to co robisz dlatego właśnie stwierdziłem, że jesteś dwulicowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Stwierdziłeś że jestem dwulicowy po tym że miałem z tobą kontakt gdzieś prawie 6 miesięcy temu i teraz ci stwierdzam fakty jakie są? No to niezła dwulicowość. Rozumiem jakbym siedział 2 dni temu z tobą na ts i ci dupe lizał, ale tak nie było, więc te swoje "stwierdzenia" o tym że jestem dwulicowy zachowaj dla siebie. Buziaki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja3kubeq Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Dobra, pograć mi nie daliście, odpowiedziałem na każdy wasz problem i teraz pozostaje tylko czekać na werdykt Smallspy. Dzięki za wbicie repki, żyjcie sobie dalej w tym waszym zakłamanym świecie. Do zobaczenia 😘 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, ja3kubeq napisał: Dobra, pograć mi nie daliście, odpowiedziałem na każdy wasz problem i teraz pozostaje tylko czekać na werdykt Smallspy. Dzięki za wbicie repki, żyjcie sobie dalej w tym waszym zakłamanym świecie. Do zobaczenia 😘 I vice wersa Edytowane 10 Kwietnia 2021 przez Simon. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 @Olki Lider SARA na ciebie czeka XDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja3kubeq Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Olki napisał: Nie ze się czepiam ale wilku we jako lider no. Widzę, że zaznaczyłeś błąd ortograficzny - wilku już kilkukrotnie zaznaczał na forum podczas swoich wypowiedzi (m.in. w rekrutacji na supporta), że cierpi na dyslekcje, więc to akurat jest lipny powód do zaczepki :3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Rozmawialiśmy na ts i dopiero później przypominając sobie wasze powody doszłam do wniosku, że BMA będzie piekna sprawa. 6 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi