MeFiuFiu Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 (edytowane) Frakcja do której należy oskarżony : SAPD Nick osoby oskarżonej : Lider frakcji, @argo_ramiro. Powód : Faworyzowanie graczy, ,,kolesiostwo''. Dowody : Dowody mogę podesłać w wiadomości prywatnej, nie chcę ich dodawać publicznie. Oczekiwania : Skoro ja zostałem potraktowany tak a nie inaczej, chciałbym aby lider został ukarany tak samo. Edytowane 13 Kwietnia 2021 przez MeFiuFiu 8 1 19 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Aha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Niewystarczające dowody. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi